Cyberpunk 2077

Ale byłaby wtopa gdyby obiecali darmowy dodatek na Xbox One…

1 polubienie
4 polubienia

https://twitter.com/cyberpunkgame/status/1706612588090401193

6 polubień

Jeśli moje podejrzenia się potwierdzą, to w świecie Cyberpunka istnieję też ja czy Wojt. A to też oznacza, że może istnieje YesWas!

10 polubień

jeżeli w roku 2077 wciąż wychodzi Yes Was, to jest duża szansa, że odcinek 2137 już wyszedł!

7 polubień

I flaszka od Karola już dawno skonsumowana

6 polubień

Jak ktoś kupił Xbox One X w wersji limitowanej Cyberpunk 2077 to dziś CDPR przypisał mu do konta dodatek Phantom Liberty - w który oczywiście i tak na poprzedniej generacji się nie zagra :wink:

3 polubienia

Cc @kamilstec

2 polubienia

POTWIERDZAM

YES WAS

nie kupowałem dodatku, a mam “You own this”

:partying_face::partying_face::partying_face:

2 polubienia

No dobra. Chciałbym tylko powiedzieć, że Phantom Liberty jest sztosem. Nie przeszedłem jeszcze do końca bo zwiedzam już to to rozdanie w grze od 66 godzin i jestem w jakich 30% fabuły ale Dogtown absolutnie wymiata. Świetny nowy kawałek świata. Świetny klimat. Nie jest obiektywny i nigdy nie będę. CP2077 to gra życia i to się nie zmieni.

4 polubienia

Jeśli grasz na w miarę dobrym sprzęcie (full RT + PT) i masz jeszcze zapas FPS to polecam HD Textures pack - wygląda jeszcze lepiej.

1 polubienie

Niestety sprzęt niezbyt mocny. W kompie 2060 ale głównie gram w delegacjach na SteamDeck.

Nie był to zły dodatek pod względem fabularnym ale technicznie końcówka mocno zabugowana. Po przedostatniej misji za każdym razem musiałem restartować grę i wczytywać save bo nie działało odbieranie połączeń od npc.
Podobnie jak Quaz nie mogłem ukończyć jednej misji pobocznej bo gość się zamknął w budce i nie chciał otworzyc mimo, że ewidentnie skrypt aktywujący „zobaczenie” V działał.

5 polubień

Wreszcie udało mi się po raz pierwszy skończyć dodatek. Podjąłem chyba najgorsze możliwe decyzje ale dzięki temu dostałem najrzadsze osiągnięcie na Steam. Bardzo mi smutno…
Nie jestem obiektywny ale to najlepszy dodatek do najlepszej gry w jaką grałem.

5 polubień

Jak ja was wszystkich nie rozumiem, ale to w sumie piękne, że się tak różnimy :blush:

1 polubienie

Najgorsza decyzja to kończy dodatek w kilka minut :wink:
Jeśli taką podjąłeś to długo sobie nie pograłeś (a przynajmniej fabularnie).

1 polubienie

Moim zdaniem najgorsza. Po prostu na każdym kroku podjąłem decyzję, w wyniku której zwyczajnie wszyscy przegrali.

A to chyba dosyć normalne, większość zakończeń w CP2077 jest słodko-gorzka ze zdecydowanym wskazaniem na ‘gorzka’…

Spojler zakończenia:

A to najszybsze zakończenie miałem na myśli aby nie ratować wcale prezydentowej … o problem po kilku minutach sam się rozwiązuje.

2 polubienia

No to u mnie bardziej chodziło kogo zdradzić. Już gram drugi raz. Zdradziłem inną osobę i zobaczymy co będzie.

Się trafił…

9 polubień