i cyk, w aktualizacji 2.1
- jeżdżalne metro
- wszczep radiowy do słuchania muzyki poza pojazdami
- wyścigi od Claire w opcji on demand, za hajs i zniżki do wygrania
- Porsche Johnny’ego w wersji cabrio + nowe pojazdy w tym 5 motocykli
- motocykle robią flipy i wheelie
- opcje accessibility
i inne
Wspaniałe zmiany! Jaram się! Na przejściu 2.0 z dodatkiem mam już 96 godzin i jestem w połowie. Końcówka rozgrywki będzie jeszcze lepsza. CZAD!
Co patch, to epopeja zmian
A patrzyłeś to metro? Bo póki co to słabiutka parodia jest. Oczekiwałem chyba czegoś więcej. Przed wejściem na perony metra kręcą się jeszcze jacyś pracownicy, więc może nastąpi jakieś otwarcie a nie … normalny punkt teleportacyjny jak teraz … tylko z wyjściem i kilkoma schodkami.
Jeszcze nie. Teraz czekam jak mi minie COVIDowa gorączka i światłowstręt i wracam do Night City i przejadę się metrem.
EDIT: No trochę poniżej oczekiwań jest bo ja najbardziej liczyłem na to, że będzie można w metrze strzelać do ludzi.
A, mam tylko fast travel bo mam nieaktywny telefon (albo bug albo zablokowany ze względu na Q fabularny z Songbird) i nie mogę otrzymać przesyłki z wejściówką do metra. Można wejść, pooglądać, podczas jazdy metrem nienajgorsze widoczki za oknem.
wlasnie od dwóch dni napierdykam w cp2k77 i zrobiło mi to:)
plan jest zeby skończyć łącznie z dodatkiem do sylwka:)
No ja może dziś znajdę trochę czasu żeby wpaść do NC. Przez ostatnie dni jednak wsiąkam w Skyrim. Nigdy wcześniej nie byłem w Skyrim i chyba w 2023 czas nastał na to żeby zapoznać się z tą okolicą…
tylko musisz mocno zmodowac bo czysty jest niegrywalny pod koniec 23 roku:)
jakos w maju podchodzilem, na cale szczescie musialem tylko zupdatowac wszystkie mody i troche popykalem ale to juz nie bylo to, jednak ta gram byla fajna tak do 20 max. raczej juz nigdy nie wroce juz predzej do ESO zeby fabule zrobic. ale narazie cyber + widmo i pozniej albo wasteland 3 albo baldur. i pierwszy kwartal mam z glowy;)
O… to dawaj znać jak Wastelands 3 będzie szło. Może bym się dołączył. Kiedyś ze znajomym grałem online przez jeden dzień i to była naprawdę dobra rozgrywka.
A Skyrim robię na Steam Deck i póki co przyznam, że naprawdę nie jest źle. No może UI/UX nie takie jak u Redów no ale dramatu nie ma.
Daj listę obowiązkowych modów.
siade do kompa to zrobie minimum ktore dla mnie byloby wymagane i co mialem dodatkowo.
to co miałem poinstalowane do skyrima - mody dodające nowe przygody + modyfikacja UI + rozbudowa/zmiana mechanik.
SkyUI
Unread Books Glow SSE
Unofficial Skyrim Special Edition Patch
Achievements Mods Enabler
Falskaar
Immersive Weapons/Immersive Armors
Rich Skyrim Merchants
Alternate Start – Live Another Life – SSE
Enderal: Forgotten Stories
Static Mesh Improvement Mod – SMIM
Better Dialogue Controls
A Quality World Map
Vivid Weathers Definitive Edition
Cutting Room Floor SSE
Skyrim Flora Overhaul
Static Mesh Improvement Mod
Skyrim Script Extender
Skyrim 202X
Ordinator – Perks of Skyrim
Legacy of the Dragonborn
O ja pierdolę. ILE???
No dobra, to z innej beczki - czy ktoś zna jakieś MODy do Fallout 1 i 2 żeby gra wyglądała… nowocześnie? Zacząłem grać w Fallout 1 i niby gra nie zestarzała się dramatycznie źle ale lekko bym ją przesunął w stronę XXIw…
na nexusie jest wszystko a tu masz do f1
ale 1 i 2 można odpuścić, nie ma sensu sie meczyć:) lepiej F3 + New Vegas + Wasteland 3 i na koniec Atom RPG
No tylko, że dla mnie jedne z gier życia to właśnie F1 i F2. Kocham rzut izometryczny w grach. Dlatego muszę ograć Wastelands 3 koniecznie i bardzo czekam na Broken Roads.