Cyberpunk 2077

no ja mam nadzieje ze dodatek będzie tak dobry fabularnie jak dodatki do Wiesława trzeciego:)
jak na razie pacz 2.0 robi robotę:)

6 polubień

A Ty kolego skąd masz ten patch już? On nie ma wyjść 21? Proszę się wytłumaczyć, natychmiast! :smile:

fajnie fajnie, ale lepiej niech mi powiedza kiedy oddadzo pieniądze, żebym mógł sobie kupić Phantom Liberty :sweat:

ten news ma ponad rok

pojebało mi sie i widziałem na gogu patch 2.0 wiec yupi i odrazu odpalam benchamrka i patrze o zajebiscie, ale się okazało że to zapowiedz a mam 1.63 który i tak dał przyrost od poprzedniego.

1 polubienie

Shieeeeeeeet, ale lista zmian :open_mouth:

2 polubienia

Czytałem i byłem zadowolony, aż doszedłem do fragmentu o skalowaniu lootu i przeciwników. No nic zobaczymy jak to będzie działało, ale nie lubię tego rozwiązania.

Wczoraj wieczorem odpalona nowa gra - będzie przechodzone jeszcze raz.

Jak wasze wrażenia do tej pory?

ja poczekam aż wrócę z mex nie chce na steamdecku grać.
gadałem z kumpelą z Qloc i mówiła że wreszcie gra jest taka jaka powinna być:)

ja póki co wczoraj pobrałem update i jak siadłem grac wieczorem to zasnąłem z padem przy innej grze.

ogólnie mam problem bo ponad 120h i ostatnia misja przede mną… :sweat_smile:
ani to już kończyć, bo kilka pobocznych misji mi zostało do zrobienia…
… ani zaczynać od nowa, bo szkoda mi całego progresu

1 polubienie

A teraz jak mam ukończoną grę, a wychodzi dodatek to lepiej grać dalej starą postacią czy rozpocząć całą grę jako nowa gra?

po takim definitywnym skończeniu to bym już zaczął od nowa, bo zmiany w mechanice są na tyle znaczące, że w dużej mierze będzie to nowe doświadczenie

1 polubienie

Doooobra! Jest 2.0 i znów ratujemy Sandrę Dorsett…

3 polubienia

Totalnie od nowa.

1 polubienie

Ja jeszcze ze soba walczę aby nie zaczynać od nowa. Niby trzeba trochę poświęcić czasu aby nauczyć się nowych mechanik i atutów, ale to raczej zajmie mniej niż 120h które mam teraz nastukane :smirk:

No i jak zacznę od nowa i odłożę dodatek na później to ktoś mi może zdradzić zakończenie jak przy RDR2 :sob:

Zakończeniem w CP2077 chyba zbytnio się nie powinieneś martwić? Podstawka miała chyba z 5 różnych zakończeń (4 zrobiłem ale do jednego za dużo save musiałem przekopywać i odpuściłem).

Myślałem o głównej intrydze dodatku. Ale chyba zacznę dziś od nowa i zobaczymy na jakim etapie będę we wtorek. Podobno ostatnia walka z pewnym napakowanym jegomościem się poprawiła

W ogóle to nie wiem dlaczego ale byłem przekonany, że dodatek będzie darmowy. Wczoraj wsadziłem płytę do konsoli zainstalowała się gra. Dziś włączam a tam zapłać żeby zagrać. :blush:

Miałem tak samo, ale mnie na telegramie w pewnym momencie wyjaśnili, że chyba pomyliłem to DLC z PS5 upgrade

1 polubienie

tylko jeśli miałeś Xboxa One X w edysji CP2077, tam była gra w cenie i obiecany pierwszy dodatek gratis

Rozumiem, mam wersje na series X. Czyli muszę kupić normalnie dodatek.

1 polubienie