no ja mam nadzieje ze dodatek będzie tak dobry fabularnie jak dodatki do Wiesława trzeciego:)
jak na razie pacz 2.0 robi robotę:)
A Ty kolego skąd masz ten patch już? On nie ma wyjść 21? Proszę się wytłumaczyć, natychmiast!
fajnie fajnie, ale lepiej niech mi powiedza kiedy oddadzo pieniądze, żebym mógł sobie kupić Phantom Liberty
ten news ma ponad rok
pojebało mi sie i widziałem na gogu patch 2.0 wiec yupi i odrazu odpalam benchamrka i patrze o zajebiscie, ale się okazało że to zapowiedz a mam 1.63 który i tak dał przyrost od poprzedniego.
Shieeeeeeeet, ale lista zmian
Czytałem i byłem zadowolony, aż doszedłem do fragmentu o skalowaniu lootu i przeciwników. No nic zobaczymy jak to będzie działało, ale nie lubię tego rozwiązania.
Wczoraj wieczorem odpalona nowa gra - będzie przechodzone jeszcze raz.
Jak wasze wrażenia do tej pory?
ja poczekam aż wrócę z mex nie chce na steamdecku grać.
gadałem z kumpelą z Qloc i mówiła że wreszcie gra jest taka jaka powinna być:)
ja póki co wczoraj pobrałem update i jak siadłem grac wieczorem to zasnąłem z padem przy innej grze.
ogólnie mam problem bo ponad 120h i ostatnia misja przede mną…
ani to już kończyć, bo kilka pobocznych misji mi zostało do zrobienia…
… ani zaczynać od nowa, bo szkoda mi całego progresu
A teraz jak mam ukończoną grę, a wychodzi dodatek to lepiej grać dalej starą postacią czy rozpocząć całą grę jako nowa gra?
po takim definitywnym skończeniu to bym już zaczął od nowa, bo zmiany w mechanice są na tyle znaczące, że w dużej mierze będzie to nowe doświadczenie
Totalnie od nowa.
Ja jeszcze ze soba walczę aby nie zaczynać od nowa. Niby trzeba trochę poświęcić czasu aby nauczyć się nowych mechanik i atutów, ale to raczej zajmie mniej niż 120h które mam teraz nastukane
No i jak zacznę od nowa i odłożę dodatek na później to ktoś mi może zdradzić zakończenie jak przy RDR2
Zakończeniem w CP2077 chyba zbytnio się nie powinieneś martwić? Podstawka miała chyba z 5 różnych zakończeń (4 zrobiłem ale do jednego za dużo save musiałem przekopywać i odpuściłem).
Myślałem o głównej intrydze dodatku. Ale chyba zacznę dziś od nowa i zobaczymy na jakim etapie będę we wtorek. Podobno ostatnia walka z pewnym napakowanym jegomościem się poprawiła
W ogóle to nie wiem dlaczego ale byłem przekonany, że dodatek będzie darmowy. Wczoraj wsadziłem płytę do konsoli zainstalowała się gra. Dziś włączam a tam zapłać żeby zagrać.
Miałem tak samo, ale mnie na telegramie w pewnym momencie wyjaśnili, że chyba pomyliłem to DLC z PS5 upgrade
tylko jeśli miałeś Xboxa One X w edysji CP2077, tam była gra w cenie i obiecany pierwszy dodatek gratis
Rozumiem, mam wersje na series X. Czyli muszę kupić normalnie dodatek.