Cyberpunk 2077

Na jakim urządzeniu Cyberpunk prezentuje się lepiej? Stadia czy PS5.
Kiedyś była to Stadia przez długi czas, a teraz podobno bardzo się ta gra poprawiła na PlayStation nowej generacji.

Stadia is dead baby, Stadia is dead.

6 polubień

Jeszcze przez 3 miesiące można korzystać ze Stadii. Czy tylko dlatego wszyscy użytkownicy tej konsoli powinni przestać już dzisiaj z tego korzystać?

Tylko jeśli grę kupiłeś wcześniej bo sklep już zamknięty.

Mam tu i tu, stąd dylemat :man_shrugging:t2:

No to możesz odpalić obie wersje i porównać.

Ja ograłem na PS5 (po patchu 1.5) i nie miałem żadnych zarzutów co do wyglądu czy działania.

1 polubienie

Jeszcze kwestia tego, czy zależy ci na zachowaniu saveów, bo na Stadii crossprogress nie działa. Jedyna opcja to kombinowanie, ze ściąganiem zawartości swoich danych Google, wygrzebanie zapisów, uploadowanie ich na PC, odpalenie kupionej pecetowej wersji i późniejsze granie np. na konsoli, czyli w sumie trzy zakupy Cyberpunka, zamiast jednego.

3 polubienia

Marina Ann Hantzis…
Hmmmmmmm…

Nowa postać, stare Night City…

Coś mnie naszło i zaczynam od nowa. Tym razem będę grał trochę na PC ale głównie na Steam Deck. W ogóle na Decku gra działa super! Jedyny minus jaki wykryłem to mała rozdzielczość na minimapie przez co nie widać dobrze pola widzianego przez kamery i wrogów. To lekko utrudnia życie.

4 polubienia

ja jutro zaczynam z modem VR - zobaczymy jak bedzie:)

3 polubienia

Oj to koniecznie dawaj znać. Podjar technologią VR mam póki co zerowy ale akurat NC przez VR może być wyjątkowo wciągającym miejscem…

1 polubienie

jak narazie dupa po odpaleniu mówi ze nie widzi mojego oculusa. mam wersje gog’owa ale nie chce mi sie teraz grzebać i kucować żeby zadziałało. Obstawiam, że to mój system ma nadłubane za bardzo, bo nawet apka oculusowa nie widzi gogli - steam widzi:) wiec najwyżej kupie wersje jeszcze na steama cp bo tak będzie najłatwiej:)

1 polubienie

Też kupiłem na Steamie żeby nie bujać się z odpalaniem CP z GOGa na Steam Decku…

Na win11 działa jak żyleta

No właśnie coś mi się nie chce instalować. Pewnie to kiedyś zrobię ale coś mi chęci brak póki co…

W czerwcu więcej info o dodatku!

3 polubienia

26 września

preordery i nowa specyfikacja PC,

5 polubień

Wcześniej muszę ogarnąć Diablo, Hadesa, Nier: Automata kilka zakończeń dodatkowych… jest co robić.

4 polubienia

Pod względem jakości jeden z lepszych jak nie najlepszy trailer w historii gamingu. To jak wygląda Idris Elba powoduje opad szczęki.

11 polubień