Chodzi mi o taki najbardziej uniwersalny zestaw bo w domu mam jakiś badziew + po-PRLowskie resztki.
No to może coś takiego?
Nie wiem czego tu jeszcze by brakowało. Są izolowane, są z pobijakiem. Płaskie, krzyżakowe. Jest nawet tester.
Nie chce psuc zabawy ale pytalem o precyzyjne. Zwyklych mam od groma.
Przepraszam, odpowiadałem na pytanie @vantroff
Co do precyzyjnych, to też bym szedł w iFixit, sam się na nie czaję od dłuższego czasu.
znalazlem xiaomi wiha
https://allegro.pl/oferta/wkretak-zestaw-xiaomi-precision-screwdriver-24w1-24-el-16685510379
Dzięki. Zamówione.
Od wielu lat używam Wera, nigdy nie miałem z nimi problemu.
W końcu będę mógł WYPIERDOLIĆ ten szajs co mam zachomikowany w różnych miejscach.
Do garażu wynieś, kiedyś się przyda
Właśnie robimy z żoną wielką czystkę takich rzeczy w domu worek kabli już mam
Wydaje mi się, że nigdy w życiu nie widziałem piękniejszej rzeczy. No nie ma chyba.
To jest peak osiągnięć ludzkości.
Bolą mnie oczy jak na to patrzę
No jest to rak taki sam jak telewizor nad kominkiem. Oczy oczami, ale jak szyja by bolała! Ale to bez znaczenia. Jest to wspaniałe.
Mam te Xiaomi jak jeszcze robili je z Wihą, tylko jest jeden problem który dotyczy wszystkich tego typu wkrętaków na bity - czasami gniazdo na śrubę jest tak wąskie i głębokie że nie da się tam sięgnąć bitami. Taki zestaw (ale nie wiem czy nadal trzymają poziom bez Wihy) albo iFixit załatwi 95% spraw.
Ostatnio się naszukałem śrubokręta PH000 który ma średnicę trzonka <=2 mm, Wiha miała takie (ale teraz wg katalogu już je pogrubili), wszyscy inni (wera, facom, hazet, chinskie typu neo/yato/graphite) i kosztowała 60 zł / szt. xD
Ostatecznie dokupiłem zestaw Vessel (japoński producent) TD-56S
iFixit Mako za 125 zeta:
https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/942794
Chodziłem cały dzień w jednej parze, dużo łażenia - noga nie spocona i skarpeta nie śmierdzi. Dałbym radę drugi dzień pochodzić.
Kupiłem na próbę kilka różnych i jedynie martwi mnie ich cienkość ale z drugiej strony to może być zaleta
Jaki smartwatch dobrze pracujący z Pixelem? Brać Pixel Watch czy coś innego rozważyć?
Ten @piotrek69 to pewnie by Garmina polecil. I w wielu aspektach miałby rację
Pytanie do czego ten smartwatch ma być.