Co kupić?

to sie nazywa What Is a Falling Knife and How Do Investors and Traders Use It?

Wiem wiem :wink:

Kup sobie byle stojak na blat na te kilka miesięcy, a jak będziesz miał docelowy układ to przykręć listwę. Na taśmie to można sobie powiesić wieszak na ręcznik albo rękawicę kuchenną, a nie noże.

5 polubień

Byle stojak to mam od 4 lat w tej kuchni i już nie mogę znieść jego widoku oraz niefunkcjonalności

Prędzej czy później musi być listwa ale nie ma zgody wyższej instancji na wiercenie w płycie meblowej

Wrzucałem tu kiedyś wieszakouchwyt ala magsafe do iPada - wisi na tej samej ścianie i się trzyma przyklejony, stąd nadzieja że może i noże powiszą, ale trochę mi tę nadzieję gasicie

Powiedziała że ok :clown_face:

kup normalny stojak i tyle:)
w razie co offa sie uda zalatwić w tym sklepie mój ziomek dobry tam pracuje:)

1 polubienie

Znam ale są za duże i za drogie.

Mam mniejszy, tańszy i gorszy, ale muszę zamienić na wiszący, żeby uwolnić miejsce na blacie, które jest w deficycie, amen.

Bartek - skąd/za ile/link? Zastanawiam się nad giftem dla żony, bo jojczy już o wymianę starej Motki. Ale widzę ceny po prawie 2,8K, co przewyższa planowany budżet na zakup.

zeby uwolnic miejsce na blacie to te noze na te pol roku schowaj do szuflady z sztuccami, i pieniadze zaoszczedzisz i miejsce na stole i potencjalne uszkodzenia ludzi i blatu/podlogi.

1 polubienie

Noze że sztućcami to zło

4 polubienia

Dałem 2745 w Morele za wersję 128 GB. Myślę, że to nie jest zła cena, jak na flagowiec z ubiegłego roku. W niższym budżecie to niedawno była promka na Pixela 8a za około 1800.

1 polubienie

Oby ci dobrze działał. Ja chwilowo jestem strasznie rozczarowany :confused: Zobaczymy jak będzie dalej

Pixelem rozczarowany?

W szufladzie to ja trzymam co najwyżej Pikutki, ale nie schowam tam japońców, szanujmy się

Tak :saluting_face:

Chwilowo jak cholera

1 polubienie

Szukaj w play, były -1000 na blackfridAy 8 i 8 pro (szczegółów nie znam). U niej w salonie już nie ma.

1 polubienie

Chce sobie zrobic prezent na BF i kupic srubokrety precyzyjne. Do sporadycznego uzytku.
Czy kupowac manualny np ten

czy lepiej elektryczny, a moze cos zupelnie innej firmy?

Mój kumpel używał tych z Xiaomi i sobie chwalił. Ale jak przeszedł na te z Ifixit to mówił że jest ogromna różnica w jakości bitów.

Chodzi o te zestawy: Precision Toolkits | iFixit

Mam te manualne Xiaomi i są okay do okazyjnego używania, ale bez rewelacji. Dziś bym kupił coś lepszego, najlepiej elektryczne.

Mam ten zestaw od dwóch lat i polecam, nigdy mnie nie zawiódł:

EDIT: A doradźcie proszę jakiś porządny zestaw normalnych (rozmiarowo) śrubokrętów.

Wszystko od Wera lub Wiha.
Np. https://www.amazon.pl/wkrętaków-Wera-Kraftform-Lasertip-05105622001/dp/B000297UEI

Zależy jakie rozmiary i rodzaje Cię interesują.

4 polubienia