Słuchawki wokółuszne z ANC - nie AirPods Max, na Sony 1000mx też kasy nie mam. Jest coś do powiedzmy 300 PLN co zadziała w samolocie i będzie składane?
Poszperaj w modelach Anker Soundcore.
Space Q45 mogą przekroczyć budżet ale są też tańsze modele z ponoć przyzwoitym ANC.
Np:
Ja mam model Q35 i nie wyobrażam sobie podróży lotniczej bez nich
Dzięki, ustawię se alert na pepperku i mam nadzieję, że coś się pojawi
https://www.pepper.pl/promocje/sluchawki-bezprzewodowe-soundcore-by-anker-q30-blackpinkblue-887537
Moja żona ma q30 i w tej cenie bardzo polecam
tak zrobiłem dziś rano, iPhone i tak nie ma LDAC, więc wyższe modele ew. wytrzymałością mogłyby być lepsze. Przyjdą, to zobaczę co warte
Koniecznie daj znać o swoich odczuciach
Może to głupie, ale szukam czegoś przenośnego, co będzie wydawało dźwięk co każde x minut. I nie, aplikacja w telefonie odpada.
Czyli w sumie coś takieg?
To mało przenośne
Zegar treningowy z interwałem
Papuga?
metronom?
Jeśli nie musisz ustawić dokładnie tego x, to dzieci idealnie pasują.
No wlasnie musze
@sivy - bardziej w 10-15 minut, a nie 2 sekundy idę
że np. takie coś?
czy x musi być powtarzane bardzo dużo razy?
tak co 15-20 minut, praktycznie przez 8-10 godzin
wczoraj przyszły te Soundcore Q30 i jestem zaskoczony - w tej cenie, w porównaniu do służbowych sony wh-1000MX3.jest przyzwoicie. nie skrzypią, plastiki pierwsze wrażenie robią dobre, gąbki wygodne, sztywny pokrowiec, ANC działa, dżwiękowo - no, mogłoby być lepiej, ale na necie piszą, że trzeba sobie equalizer skonfigurować.Główny test będzie przy najbliższej podróży samolotem, ale zapowiada się dobrze.
mam takie nietypowe pytanie do męskiej społeczności, ale co zrobić, jak nie ma parytetu
panowie, spytajcie swoich pań albo sami sprawdźcie i mi powiedzcie, jakie organizery na biżuterię posiadają/polecają/chciałyby mieć
szukam(y) głównie czegoś na pierścionki
opcja 1 do przechowywania gdzieś w szufladzie,
opcja 2 do trzymania w nich obrączki/obrączek i innych podręcznych, czyli tak trochę na widoku
Przekazuję
Jeśli chodzi o szuflady, to podobno te inserty są spoko
Do trzymania na wierzchu H&M Home ma ciekawe opcje, coś w tym stylu