Co kupić?

Słuchawki wokółuszne z ANC - nie AirPods Max, na Sony 1000mx też kasy nie mam. Jest coś do powiedzmy 300 PLN co zadziała w samolocie i będzie składane?

Poszperaj w modelach Anker Soundcore.

Space Q45 mogą przekroczyć budżet ale są też tańsze modele z ponoć przyzwoitym ANC.

Np:

1 polubienie

Ja mam model Q35 i nie wyobrażam sobie podróży lotniczej bez nich :slight_smile:

2 polubienia

Dzięki, ustawię se alert na pepperku i mam nadzieję, że coś się pojawi

1 polubienie

https://www.pepper.pl/promocje/sluchawki-bezprzewodowe-soundcore-by-anker-q30-blackpinkblue-887537

Moja żona ma q30 i w tej cenie bardzo polecam :slight_smile:

1 polubienie

tak zrobiłem dziś rano, iPhone i tak nie ma LDAC, więc wyższe modele ew. wytrzymałością mogłyby być lepsze. Przyjdą, to zobaczę co warte :slight_smile:

1 polubienie

Koniecznie daj znać o swoich odczuciach :slight_smile:

Może to głupie, ale szukam czegoś przenośnego, co będzie wydawało dźwięk co każde x minut. I nie, aplikacja w telefonie odpada.

Czyli w sumie coś takieg?

2 polubienia

To mało przenośne :upside_down_face:

1 polubienie

Zegar treningowy z interwałem

2 polubienia

Papuga?

3 polubienia

metronom?

Jeśli nie musisz ustawić dokładnie tego x, to dzieci idealnie pasują. :wink:

1 polubienie

No wlasnie musze :wink:

@sivy - bardziej w 10-15 minut, a nie 2 sekundy idę :wink:

że np. takie coś?

czy x musi być powtarzane bardzo dużo razy?

1 polubienie

tak co 15-20 minut, praktycznie przez 8-10 godzin :slight_smile:

wczoraj przyszły te Soundcore Q30 i jestem zaskoczony - w tej cenie, w porównaniu do służbowych sony wh-1000MX3.jest przyzwoicie. nie skrzypią, plastiki pierwsze wrażenie robią dobre, gąbki wygodne, sztywny pokrowiec, ANC działa, dżwiękowo - no, mogłoby być lepiej, ale na necie piszą, że trzeba sobie equalizer skonfigurować.Główny test będzie przy najbliższej podróży samolotem, ale zapowiada się dobrze.

3 polubienia

mam takie nietypowe pytanie do męskiej społeczności, ale co zrobić, jak nie ma parytetu

panowie, spytajcie swoich pań albo sami sprawdźcie i mi powiedzcie, jakie organizery na biżuterię posiadają/polecają/chciałyby mieć

szukam(y) głównie czegoś na pierścionki :ring:
opcja 1 do przechowywania gdzieś w szufladzie,
opcja 2 do trzymania w nich obrączki/obrączek i innych podręcznych, czyli tak trochę na widoku

Przekazuję

Jeśli chodzi o szuflady, to podobno te inserty są spoko

Do trzymania na wierzchu H&M Home ma ciekawe opcje, coś w tym stylu

1 polubienie