Tylko apka OpenAI na iOS.
Ale czy da się w niej wpisać swoje api? Czy tylko wykupić ich subskrypcję lub korzystać z darmowej wersji? Bo mam tę appkę i nie kojarzę opcji z API.
Czy chodzi Tobie o OpenAI API key? Jezeli tak, to nie musisz wpisywac klucza, wystarczy ze sie zalogujesz. API key jest tylko dla aplikacji 3rd party.
Copilot od Binga jest spoko, ale ze swoim kluczem to korzystam z Petey
Zależy, jeśli zrobisz własne GPT* I nie chcesz korzystać z chata to nadam potrzebujesz Api key i osobną aplikację.
*chodzi mi o system prompt dostosowany do własnych potrzeb
To ja mam jeszcze laickie pytanie. Czy szybsze odpowiadanie będzie przez darmowy czat (aplikacja od OpenAI, Copilot itp) czy jednak przez 3rd party z moim API Key, bo za to drugie jednak płacę?
Tu raczej nie chodzi o szybkość a o cel. API przyda się do innych rzeczy niż chat czy Copilot.
jesli szukacie alternatywy do chatgpt to polecam spojrzeć na https://lmstudio.ai/ - można załadować model opensource (np. mistral) i korzystać jak z czatu lub odpalić jako lokalny serwer
O, spoko. Szukam właśnie jakiejś pomagajki do kodowania (np wrzucenie błędu + kawałek kodu) ale namnożyło się tego i nie wiadomo czego użyć. GPT-4, Llama 2, mistral, claude, codebooga, deep seek
Jak juz jestesmy w temacie, to szukam czegos do wyszukiwania opracowan akademickich. Znam Elicit, Consenus i Perplexity. Najlepiej gdyby podawalo odnosniki do wyszukanych tematow.
No właśnie załamała mnie ilość modeli i jak często wychodzą nowe, ale są np. rankingi na huggingface Can Ai Code Results - a Hugging Face Space by mike-ravkine
Szukam czegoś do Java ale i tak pewnie będzie podobnie. Gpt4 na pierwszym miejscu.
dobra, czego teraz używa się na iphone, żeby używając swojego api key używać GPT od openAI? bo GeePeeTee takie jakieś nieużywalne się zrobiło
O BOŻE
Ej mam taki use case, ze ostatnio dość sporo mam nagrań głosowych (rozmowy i monologi), które muszę transkrybować.
Aktualnie nie płacę za żadne AI. ChatGPT narzeka, że za dużo roboty na darmową wersję, Google speech to text niby darmowe, ale to jest jakiś koszmar bo to trzeba coś kodować api srapi, a nie wrzuć plik na stronę i otrzymaj transkrypcję.
Aktualnie korzystam z czegoś co się nazywa VORTEX AI od Google i to w sumie działa zajebiście w połączeniu z Gemini, ale jak mnie w końcu zaczną chargować za to per request to ja chyba już bym wolał mieć taką usługę w stałym abonamencie.
A może jest coś dobrego w lepszej cenie, czyli za darmo?
Ma ktoś jakieś propozycje?
Bóg zapłać.
office w cloud - czyli Word z o365 robi to idealnie bez żadnego AI - musisz mieć licencje co najmniej e3. jak by co to dawaj te pliki to ci zrobię. robiłem kumpeli kilka razy jakieś spotkania i wychodziło dobrze.
No tak ale to kosztuje prawie tyle co ChatGPT to ja już bym wolał płacić OpenAI za szmery bajery, niż za Office
mogę ci konto na chwile u siebie założyć bo mam troche licencji wolnych wiec dawaj na priv:)
albo dzwon którymkolwiek komunikatorem:)
Może MacWhisper?