Oooooooooooo
Wygląda zajebiście! Dziekuje!!!
używam tego macwhisper i jest naprawdę spoko. Także polecam.
i jak idzie transkrypcja?
Wyśmienicie, dziękuję
Teraz akurat nic nie mam ale już wiem czego używać.
Jestem natomiast mocno rozczarowany czatemgpt. Zapytalem czy może to zrobić, twierdzi, że może. Daje mu plik, jednak nie może. I to w wersji płatnej.
A najpiękniejsze było to, jak raz wygenerował mi kompletnie randomowa transkrypcję nagranego tekstu. Kompletnie z dupy, nic to nie miało wspólnego z audio. Tak se pomyślał a chuj, nie umiem, ale głupio nic nie wypluć, to masz to frajerze jakiś randomowo wygenerowany tekst.
to aż normalnie sprawdzę chatagt jak zrobi nagrane spotkanie z teamsów.
Ja ms azure używam regularnie. Zero problemów, efekty wyśmienite. 4o potem zasysa
aktualnie ChatGPT ma problem z tym, żeby wylistować mi komórki w jednym rzędzie screenshota arkuszu w excelu które mają czarne tło. Pozostałe mają białe. To jest niestety zbyt trudne dla AI.
Chyba zagłada nam jeszcze nie grozi
O bardzo proszę. Tutaj jest zapis pięciominutowej rozmowy o zakupie nieruchomości według czatugpt.
OpenAI staje się powoli moją Ikeą.
Pamiętaj, że żadne modele nie są dobre w matematykę i liczenie
Pamiętaj, że żadne modele nie są dobre
Tu bym urwał, wszystkie LLMy to po prostu jebitne łańcuchy Markova
Ale się starają. Co prawda wymaga to „przetłumaczenia” problemu na język formalny, ale z tego co rozumiem to robią klasycznym LLMem
Nie jestem sam
Ktoś był nieźle uparty, by wymusić na chacie poprawne wyliczenie literek
Jest to super rzecz i pewnie skorzystam w innych okolicznościach, ale to jest tekst > audio, a ja szukałem audio do tekst. Na razie Mac whisper + Google mnie w pełni satysfakcjonują
Ale dziękuję bo to fajna rzecz będę testował.