Chat GPT/Bing

Oooooooooooo

Wygląda zajebiście! Dziekuje!!!

1 polubienie

używam tego macwhisper i jest naprawdę spoko. Także polecam.

2 polubienia

i jak idzie transkrypcja?

Wyśmienicie, dziękuję :slight_smile:
Teraz akurat nic nie mam ale już wiem czego używać.

Jestem natomiast mocno rozczarowany czatemgpt. Zapytalem czy może to zrobić, twierdzi, że może. Daje mu plik, jednak nie może. I to w wersji płatnej.

A najpiękniejsze było to, jak raz wygenerował mi kompletnie randomowa transkrypcję nagranego tekstu. Kompletnie z dupy, nic to nie miało wspólnego z audio. Tak se pomyślał a chuj, nie umiem, ale głupio nic nie wypluć, to masz to frajerze jakiś randomowo wygenerowany tekst. :grin:

8 polubień

to aż normalnie sprawdzę chatagt jak zrobi nagrane spotkanie z teamsów.

Ja ms azure używam regularnie. Zero problemów, efekty wyśmienite. 4o potem zasysa

1 polubienie

aktualnie ChatGPT ma problem z tym, żeby wylistować mi komórki w jednym rzędzie screenshota arkuszu w excelu które mają czarne tło. Pozostałe mają białe. To jest niestety zbyt trudne dla AI.

Chyba zagłada nam jeszcze nie grozi

1 polubienie

O bardzo proszę. Tutaj jest zapis pięciominutowej rozmowy o zakupie nieruchomości według czatugpt.

OpenAI staje się powoli moją Ikeą.

1 polubienie

dżizaskurwajapierdole

2 polubienia

Pamiętaj, że żadne modele nie są dobre w matematykę i liczenie

1 polubienie

Pamiętaj, że żadne modele nie są dobre

Tu bym urwał, wszystkie LLMy to po prostu jebitne łańcuchy Markova

2 polubienia

Ale się starają. Co prawda wymaga to „przetłumaczenia” problemu na język formalny, ale z tego co rozumiem to robią klasycznym LLMem

Nie jestem sam :face_holding_back_tears:

https://www.reddit.com/r/ChatGPT/s/lDAZiggJfi

1 polubienie

Ktoś był nieźle uparty, by wymusić na chacie poprawne wyliczenie literek :joy:

1 polubienie

@piotrek69 x.com

1 polubienie

Jest to super rzecz i pewnie skorzystam w innych okolicznościach, ale to jest tekst > audio, a ja szukałem audio do tekst. Na razie Mac whisper + Google mnie w pełni satysfakcjonują :slight_smile:
Ale dziękuję bo to fajna rzecz będę testował.