Auto - wiadomo, że najlepszy środek komunikacji, ale nie tylko.
Jakim autem jeździcie na codzień i dlaczego? Jakie Wam się marzy?
@Majki - avatar nieprzypadkowy?
Auto - wiadomo, że najlepszy środek komunikacji, ale nie tylko.
Jakim autem jeździcie na codzień i dlaczego? Jakie Wam się marzy?
@Majki - avatar nieprzypadkowy?
Jeżdżę bardzo spokojnym francuskim tatowozem.
Marzenie - BMW 7/Lexus LS.
Renóweczki bardzo spoko, jak ktoś potrzebuje wygodnego i właśnie rodzinnego auta. Props. A co za model?
Niedawno nabyłem bardziej rodzinne auto - Insignia kombi, 2.0, automat
Marzenie? W sumie mam dużego marzenia. Mazda CX5 byłaby super
To czemu nie brałeś CX-5, zamiast Opla? Opel większy pewnie bagażnik, ale aż tyle większy?
Nie brałem CX-5 bo kosztuje 2x więcej niż insignia xD CX-5 jest dużo większy.
No dwa razy więcej to na pewno nie. Rozpatrywałeś używki, czy nowe?
Nie powiedziałem, że to renówka
No dobra, masz mnie To chwal się czym śmigasz.
Aktualnie jeżdżę 12-letnim Peugeotem 207 1.6 VTi i tak samo jak go cenię tak go nienawidzę. Co chwile mam problemy z elektryką. Do tego jest to wersja “usportowiona” więc zabrali mi dwie pary drzwi i jak kogoś zabieram to musi się przeciskać. Mimo to jest to mój drugi samochód w życiu i póki jeszcze jeździ to jeżdżę. Plus jest taki, że jak na mały samochód to ma całkiem dobre osiągi, nimo wszystko to 120KM.
Marzeń nie mam, fajnie byłoby mieć coś z tej dekady, ale dla mnie liczy się żeby w miarę komfortowo moc się przemieścić te 600km jak jade od siebie w odwiedziny do rodziców.
Póki co posiadam VW Foxa
Marzenie osiągalne ? Volvo XC60/XC70CC/V70
VW Garbus
MINI Morris
W sumie to mógłbym wypisywać bez końca, ale to nie ma sensu
No to intuicja była dobra, bo Laguna 2 kombi, 2.0 DCI.
E, no to trafiłem Renówka = Renault
Osz człowieku!
Moje następne auto w planach Od niedawna też Subaru śmigam i zakochałem się
Ja jeżdżę trzyletnim Aurisem w combi. Na zmianę z dwunastoletnim Volvo v60.
W sferze marzeń osiągalnych jest wymiana Volvo na małe autko miejskie jak Yaris albo Aygo (lubię Toyoty), a w przyszłości wymiana Aurisa na minivana, jeśli zgodnie z planem rodzina mi się jeszcze powiększy.
W sferze marzeń MARZEŃ pozostaje Ford Mustang '67. Ewentualnie zadowoliłbym się najnowszym modelem.
To i ja
U mnie skoda suberb kombi w 2 litrowej benzynie Z napędem na 4 kolka (uwielbiam ten samochód ) na zmianę z mx5 z 2000r (święty Boże jak to gnije )
A w sumie przez prace to codziennie dochodzi w sumie każdy z modeli samochodów jaki jest dostępny (no może oprócz tych super sportowych i super duper luksusowych )
No o do tego jeszcze najwiecej kilometrów dziennie robię teraz w scanii.
Używane.
Obecnie Mercedes E klasa W211 - od 9 lat w mojej rodzinie, zrobione już prawie 400k km i nie chce się skubany psuć
Kolejne auto: Mercedes CLA zapewne, dobrze że wyszedł całkiem nowy model to ten, na którego się czaję potanieje
Auto marzenie: Mercedes S63 AMG - coupe czy sedan bez różnicy lub G63
A co do pytania o motoryzacyjne marzenie, no to właśnie wrzuciłem z nim zdjęcie. Żaden inny samochód nie budził we mnie takich emocji jak ten - czy to Ferrari 360 Modena, czy terenowy Nissan Patrol, czy Audi A8 czy Fiat Seicento. Z jednej strony fajnie mieć możliwość je spełnić, ale z drugiej pytanie co następne?
Jeżdżę moim już spełnionym marzeniem:
Mercedes E300 Hybrid i powiem tylko uważajcie na marzenia bo mogą się spełnić.
Auto bardzo drogie w utrzymaniu i psuje się nadspodziewanie często. Więc mam skarbonkę o nazwie Mercedes-Benz