O Panie. Nic tak wolno się nie synchronizuje jak Apple Podcasts. Za każdym razem jak próbowałem wracać, to dostawałem wścieklizny, bo odcinek w Overcascie od kilku h, a w Apple Podcasts John Travolta czekający na Umę Thurman.
Ale to nie chodzi o background. Aplikacja powinna odświeżać nowe odcinki przy wejściu w dany podcast, a tego nie robi. Zreszta to bez znaczenia, i tak nie będę z Apple Podcasts korzystał.
Zastanawiam się czy Jacek mówiąc o pomiarach termowizji i odczycie z niej temperatury 36,6 st. C. mówił na serio, tak ogólnie?
Temperatura ciała na czole zazwyczaj wynosi 36,4 a na uchu powyżej 37 st. C.
Do tego dochodzi problem temperatury otoczenia która wpływa na temperaturze ciała.
Podpowiedzcie Jackowi, żeby znalazł jakiegoś ochotnika co włoży głowę do lodówki na 10 minut i wtedy niech zrobią test
Wiem, że mają większych fachowców niż ja, ale zastanawiam się jak to rozwiązali.
Zwykły sprzedawca- należy brać co mówi z pewnym dystansem.mimo to produkty dahua to bardzo powszechny sprzedawca. Rozwiązanie z czarnym ciałem bardzo interesujące. Jak słyszę systemy są już przystosowane do wykrywania muzułmanów a w szczególności niewygodnych w Chinach Ujgurów. Niech wrzucą porównania kamer publicznie chętnie rzucę okiem. Czemu nie wspomnial ile backdorow mają ich kamery.
Aktualnie można aktywować premium w todoist na 3 miesiące za darmo.
Wystarczy wejść na stronę todoistt.com/redeem , zalogować się na swoje konto i wpisać kod: startfresh2020
Może komuś się przyda