To prawda. Pocketcasts za to wrzuca na swój cloud. Przez co masz tylko 10gb miejsca, a w Castro ile Apple dało. (pocketcasts lepszy niż castro, równie ładny)
Ej a tak w ogóle to Wy wiecie skąd się Bolanda wzięła? W sensie wiadomo, że kilerów dwóch, ale to ogólnie chodzi o to, że ludzie mówiący po arabsku nie są fizycznie w stanie wymówić p przed samogłoską.
Oni nie piją Pepsi, tylko Bepsi na przykład. Ile razy jestem gdzieś w Jordanii, czy Palestynie słyszę to na każdym kroku i za setnym razem bawi to tak samo, jak za pierwszym
Gdzie znajdę aplikacje do wrzucania youtuba jako feedu rss do pocket cast? Probowałem eksportować moje subskrypcje do rss i tego linku używać. Bez sukcesu. Do Reedera się dodał. Pocket cast niemógł znaleźć feedu
Hmmm… Nie, bo mi też się coś popsuło, ale masz tutaj metodę na robienie ich ręcznie jak coś (to wycięte z kodu dodatku, więc nie czyszczę, ale wiadomo o co chodzi):
O ile jestem wielkim fanem singular they (już nawet pomijając kwestie non-binary, po prostu wygodnie tak każdego nazywać, jak hän w fińskim), o tyle pięknie widać język polski tu wysiada. Słowo oni bardzo wyraźnie sugeruje mnogość, a do tego przecież liczba mnoga w języku polskim, w przeciwieństwie do angielskiego, także występuje w rodzaju męsko- i niemęskoosobowym.