⌚ Zegarki

No i zamówiony. Tylko w kolorze granatowym. Myślałem, że żona będzie kręciła nosem na cenę, a okazało się, że absolutnie jej się zegarek podoba i to świetny prezent na początek szkoły i mam zamawiać. Kobiety to jednak umieją zaskoczyć. :man_shrugging:

5 polubień

Ten?

1 polubienie

Mi się zawsze podobał ten:

1 polubienie

w latach 90ych chcialem kupic ten model, bardzo mi sie podobal. Ale wtedy stac mnie bylo na QQ i zegarek z ksiezycem - tez fajny. Teraz to juz szmelc, nawet powiadomien nie pokazuje :wink:

1 polubienie

Dokładnie ten. Chyba zadziałało trochę wybieranie pod siebie, ale myślę, że synowi też będzie się podobał i kolor wydawał mi się bardziej uniwersalny do różnych strojów.

2 polubienia

Ten czerwony sekundnik robi robotę

1 polubienie

Ja niestety zgubiłem swojego Timexa z lat 90-tych

2 polubienia

Mój Timex był za pierwszą wypłatę, która nie poszła cała na utrzymanie.
Mam go do dzisiaj, z 25 lat. Nosiłem jeszcze w zeszłym roku. I nadal czeka w szufladzie na powrót, kiedy Withings opuści nadgarstek.
Kolejne zegarki znikają (Garminy, Suunto), stary Timex zawsze jest i czeka.

4 polubienia

@piotrek69 Ty już zapisany na to?

4 polubienia

Chiński Tourbillon to to co lubię :grin:

2 polubienia

Wczoraj oglądałem zegarki na palec w Tokyo, dziś Instagram pokazuje mi to

https://www.instagram.com/p/DCYVxSqtM4h/?img_index=5&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

34 posty zostały scalone z istniejącym tematem: Fitness trackery i smart zegarki!

PSA: Nie kupujcie Casio GW-M5610U jeśli zależy wam na budziku i czytelności ekranu pod kątem. Używam aktualnie i troszkę się irytuję

Dla mnie czytelność jest spoko. Budzik to nie wiem, ale mnie żaden zegarek nie jest w stanie obudzic

A próbowałeś odwrócić go pod kątem?

Taka dziwna historia się zdarzyła, że jakiś czas temu udało mi się zepsuć mojego timexa.

No i w związku z tym odpadła opcja zamoczenia go, bo przestał być wodoszczelny. Więc na jego miejsce wjechała prosta, klasyczna sekonda.

Ale okazuje się, że odzwyczaiłem się od metalowych bransolet i nie jest to aż tak wygodne na co dzień jak w moich wspomnieniach z czasów kiedy takie zegarki nosiłem. Więc trzeba było coś wykombinować, a skończyło się na Casio AQ-S810W

4 polubienia

Kupiłem swój pierwszy prawdziwy zegarek, pochwalę się Wam jak przyjdzie. Będzie jakoś na koniec przyszłego tygodnia, bo zamówiłem na nim wygrawerowane słowa mojej żony przed tym jak kliknąłem w przycisk zapłać.

7 polubień

Liczę na: “Ta chyba Cię ****** jak chcesz kupić taki drogi zegarek”

17 polubień

15 polubień

Szanuję. Świetny wybór!

2 polubienia