Nie skłamałeś
Firma ze Szwecji, ale produkt z Chin. Tak czy siak daj znać jak dojdą.
Nie skłamałeś
Firma ze Szwecji, ale produkt z Chin. Tak czy siak daj znać jak dojdą.
Czy dalej jestem zły na Garmina? Owszem.
Czy noszę go 24/7, zamówiłem już pulsometr i wagę i rozważam ciśnieniomierz? Być może
A na wiosnę rozpoczynam przygodę z rowerem. Liczniczki let’s goooo.
A, zapomniałbym. Czy zacząłem jak frajer płacić za myfitnesspala?
Jakże by inaczej.
No i 2X znowu zacząłem oglądać
Jestem ciekawy szczegółów drogi którą przebyłeś od poprzedniego posta do tych dwóch xD
Po co?
Bo mfp jest upośledzony bez subskrypcji a rypany w pupe garmin tylko z tą aplikacją potrafi się porozumieć w kwestii żywienia.
Pomyślałbyś, że skoro wszystkie aplikację zapisują jedzenie do Apple Health to wystarczyłoby, żeby garmin stamtąd zassał.
Ale nic bardziej mylnego. Po co tak, jak można komunikować się tylko z mfp i subtelnie zmuszać ludzi do subskrypcji, której przecież “w aplikacji garmina nie ma”
Wiem, że jestem rypany w pupe, ale małym pyrdkiem i z lubrykantem, więc jakoś to znoszę.
Mniej więcej taka:
“A chxj. Korona mi z głowy nie spadnie jak sobie te aktywne kalorie z treningu odejmę”
A wczoraj miałem mocnego sercowego stracha i garmin wył na alarm, więc nawet mu więcej mogę wybaczyć, niż normalnie.
ja używam bez subskrypcji, dlatego pytam
Makrosy i reklamy
Ja poza tym mam taką chorobę, że jak widzę opcję „kup premium” to albo kupuje, albo usuwam aplikację.
Ale przede wszystkim makrosy
Yazio potrafi zassać dane z garmina - moim zdaniem good enough
Znaczy to każda aplikacja potrafi w te stronę, bo garmin zapisuje aktywność do Apple Health.
Ja jestem team Food Noms tak ogólnie, ale chyba wolę już wszystko mieć w jednej aplikacji.
9 lat temu kupiłem Seiko SNK809K2. Po jakimś czasie pobrudziłem jego pasek, kupiłem nowy u chińczyków, który nie był w stanie utrzymać zegarka na nadgarstku i odłożyłem w kąt… Teraz szukam dla niego skórzanego paska 18 mm. Polecicie jakiś? Bo w sumie nie wiem czym się kierować poza wyglądem.
Mam od nich pasek do watch.
Polecam.
Hirsch, Di-Modell i Morellato.
Mam kilka pasków od nich. Jak dla mnie są świetne.
Przyszły paski. Są bardzo fajnie wykonane i co ciekawe mają logo tego sklepu na klamerkach. Wyglądają świetnie, jutro będę przymierzał.
A i jeszcze jedno - guma jest niestety za krótka na mój nadgarstek