Witam, jak myślicie czym zaskoczy nas Apple na WWDC?
Ja obstawiam, że pojawi się iMac, lepsze wsparcie monitorów w ipadOS, może xcode i aplikacje profesjonalne na ipadzie
Witam, jak myślicie czym zaskoczy nas Apple na WWDC?
Ja obstawiam, że pojawi się iMac, lepsze wsparcie monitorów w ipadOS, może xcode i aplikacje profesjonalne na ipadzie
Ja obstawiam jeszcze jakieś słuchawki, AirTags i nowe TV. Ponoć iPhoneOS.
Polecam
https://twitter.com/jon_prosser
Ja chce tylko taki update jak iOS 12 - zwłaszcza dla macOS. Żadnych funkcji mi nie brakuje. A stabilności tak.
Chciałbym tez, żeby wreszcie oficjalnie ruszył temat przejscia na army, bo nie chce już więcej kupować intelowego komputera.
I to w sumie tyle. Nic więcej mi do szczęścia nie jest potrzebne.
Nie obraziłbym się za FCPX i Motion dla iPada, ale to w sumie taka tylko zachcianka. Życia mi to nie zmieni.
ponoc MacBook na ARM. NIe jestem przekonany
A ja jakoś w tym roku nie mam żadnych oczekiwań. Wszystko działa mi tak jak powinno, nie mam problemów ze stabilnością Cataliny. Byleby niczego nie zepsuli
Mnie się marzy rozszerzony sidecar i jego obsługa w pionie. Okazuje się, że potrzebuję tego częściej niż bym oczekiwał
To jest wpis o tym, że iPhone 6S - telefon z 2015 roku będzie oficjalnie wspierany przynajmniej do września 2021.
Dziękuję, pozdrawiam.
Dzisiaj w Google: How install iOS14 Developer Beta
Jutro: How restore backup from iTunes
Pojutrze: iPhone 11 buy now
Oczywiście śmieszki, relacjonujcie Wąsy jak to bangla.
Na Macu jakiś błąd mi się pojawił i niestety od nowa się ściąga
Nie byłem fanem widgetów. Zmieniam zdanie.
Ja nie będę instalował bety na swoim telefonie, bo to moje centrum wszechświata, ale przy moim podejściu, gdzie ja używam głównie szukania a nie skrótów, to ja już widzę oczami wyobraźni, że będę miał tylko app gallery i żadnych skrótów, a jedynie widzety na głównej ;D
Dopiero w poniedziałek będę miał swój komputer testowy aby postawić Big Sure. W każdym razie ios 14 na urządzeniach testowych śmiga aż miło. Na Daily driwerze bym się nie odważył
Dajcie znać jak ze stabilnością i działaniem aplikacji na iOS14. Może poczyniłbym ten szalony krok, i zainstalował
Wszyscy jesteście niezdrowi w głowę, że zainstalowaliście iOS 14, Z DEVELOPERSKIEJ BETY.
Jak już mówiłem - kto bogatemu zabroni