Polecam. Naprawdę dobre kawałek oglądania.
A są tam kowboje?
Szakal spoko, wciagnalem trzy odcinki na raz.
Ja jestem w połowie od roku
Dwa słowa: Mike Schur
Nie mogę się doczekać Twojej reakcji po niedzielnym odcinku.
On właściwie tłumaczy wszystko co się dzieje z tymi produkcjami. Nigdy bym nie pomyślał, że można aż tak namiętnie ssać własnego pindola.
Jasne ale poza idź przodem bracie które do zakończenia mi się podobało ja naprawdę nie znajduje nic dla siebie. Dużo bardziej wolę Disneya, HBO, czy paramount za które płacę z radością.
A co do idź przodem bracie to moja reakcja była mniej więcej taka: “o, kolejny polski serial kryminalno gangsterski, w którym główny bohater ma problemy z głową”
Mam wrażenie że jest gdzieś jakiś jeden profesor na którejś szkole filmowej, który rok w rok powtarza przyszłym scenarzystom, że to jest przepis na świetny serial i dodaje głębi i w ogóle sztos i dlatego od paru / parunastu już lat ten schemat jest klepany w każdej produkcji. No rzygam już tym.
Jak ktoś go kiedyś namierzy, to ja nawet chętnie przylecę do Polski, żeby go opluć i dać w mordę.
Znam typa. Przyjeżdżaj.
Ty plujesz czy bijesz?
Ja pluję. Nie mam suchości w ustach od plucia na androidowców, więc coś się uzbiera.
Ja też nie mam, bo ja na nich sram
POCZUŁEM SIĘ URAŻONY
Ty masz iPhone’a i iPada. Na Ciebie nie.
Boże jaki reunion w Shrinking
ja moge za was dac w morde/przypierdolić/zajechac z kopyta
albo zabiore kolegów z wojska:)
Tak jest dawać więcej. Hurtem róbmy jak parówki. Będzie gównem ale co tam.
AHAHAHAHA
Obejrzałam dopiero wczoraj. Ale tak. Miałam te sama myśl. Scheridan tworzący ostatni odcinek:
A i jeszcze Beth odbierająca telefon podczas lotu samolotem xD
No ale dobra, może pod wifi calling można by podciągnąć xD
Zaśmiałam się z Fucktarda