w ogóle jakim meta żartem jest Piotr Gąsowski jako lektor w sklepie XD
No
Gdyby każdy z Was co godzinę przez najbliższy rok zgadywał kto jest gościnnie w szóstym odcinku, to i tak byście nigdy nie trafili.
Aż trochę popuściłem w majtki ze śmiechu.
Wiem bo oglądałem już całość. Kot robi co może w tej produkcji… sam nie wiem. Chabior daje radę, ale trudno nie ma.
Obok The Office (UK/US/PL) nawet to nie stało. W sumie pierwowzór tego chyba też oglądałem - wydaje mi się, że Superstore?
PS. The Office AU się pojawiło niedawno … ale takie sobie, może musi się jeszcze rozpędzić.
Skończyłem wczoraj. Ostatecznie jednak oceniam na takie meh z plusem.
Pewnie zobaczę następny sezon, ale jakoś przesadnie na niego czekać nie będę. Coś tam mi nie pyka tylko nie wiem co do końca.
No i jeszcze poczułem się jakoś staro/niepolsko , bo z tych specjalnych gości to ja tylko w sumie połowę znałem, więc pewnie jakieś żarty zrobiły mi whoosh nad głową.
Skończyłem bez jakiegokolwiek przywiązania emocjonalnego do tego serialu i bohaterów. Czasu nie żałuję, ale
a z niby goodfather scena to skleilem ale myslalem ze cos wiecej chodzi:)
To nie myśl tyle, bo zostaniesz myśliwym
Gąskę obejrzalem i polubilem. Stabilny sredni poziom, generalnie ok.
Ej bo ja chyba Wam nie mówiłem, to możecie nie wiedzieć.
Ale ten serial to jest zajebista odmóżdżająca rozryweczka.
było, ban
Nie może być!
Zupełnie też nie wiedziałem, że dziś premiera na skyshowtime!
Ej @margarete92 a Ty oglądałaś 1883 i 1923?
Taaaak, zjadłam czekając na dokończenie yellowstone
Zaraz będzie nowy sezon 1923. Chociaż straciłem już nadzieję, że oni kiedykolwiek do tej Montany dotrą.
O KURDE!!! Myślałam że to już zamknięty serial Ale ekstra! Dzieki! Wrzucę sobie w tv time
No przecież jeszcze nie dojechali
Chyba, czekając na nowy sezon, trzasnę pierwszy jeszcze raz