Czyli nie da się?
A co do samego spotify - okazuje się, że brak widgetu jest intencjonalny i można sterować apką z wysuwanej belki. Co daje jeden zbędny klik…
Czyli nie da się?
A co do samego spotify - okazuje się, że brak widgetu jest intencjonalny i można sterować apką z wysuwanej belki. Co daje jeden zbędny klik…
a nie mieli tego oddać jakoś niedługo? bo sporo osób chyba marudziło że pozbyli się tego widgetu
Jezu co to jest? 2.3.3 Gingerbread?
Już wiem czemu unikam Androida. Chociaż szanuje Google za ich wytyczne co do designu i to jak dużo można się od nich nauczyć, tak Android w większości telefonów wyglada jak pryszczata i owłosiona dupa jakiegoś starego dziada, który ja wypina zza krzaków.
De gustibus non est disputandum ¯\_(ツ)_/¯
A co to za model telefonu? Bo chciałbym wyśmiać, że ma Androida sprzed dwóch, ale jeśli to model sprzed pięciu lat na przykład, to nie będę wyśmiewał.
Tu jest cała moja lista.
Fotki z A5 pojawiąją się od 14 lipca 2017r
Pocket Casts staje się darmową aplikacją.
Więcej tutaj Press Release: Pocket Casts Now Available for Free – Pocket Casts Blog
No i desktop mają ogarnąć, będzie można organizować jak na telefonie.
Właśnie też zobaczyłem. Tez mam na 3 lata. Nie lubię tego trendu że wszystko na subskrypcję. Nie po to wydałem ileś złotych na kupno appki I web i synchro itd, w domyśle dożywotnio, żeby teraz trzeba było płacić więcej. Jasne, 3 lata to dużo czasu, ale nie tak się umawialiśmy. Na pewno jest to legalne i w umowie było coś napisane o tym, ale…
Cóż, mile i te 3 lata. Ale mogliby playlisty wrócić.
Z jednej strony - lipa, że subskrypcja. Z drugiej - kurde, za 4,79zł miesięcznie to nie jest jakiś duży wydatek…
Ale tak można o prawie wszystkim powiedzieć. W temacie o tym jakie mamy subskrypcje to już wychodziło. Tu 5zł, tu 9, tu 20 i się robią całkiem duże pieniądze. Wolę zapłacić raz więcej i mieć dożywotnio.
Mam tak też z grami na telefon. Naprawdę wolałbym zapłacić 20zł za kompletną, fajną gierkę, ale potem nie mieć reklam na każdym kroku i walenia mikropłatnościami po oczach.
Jak pisał @DentystaSadysta - niby pojedynczo nie, ale dołóż do tego netflix/hbo, icloud, music/spotity, game pass/xbox pass i się robi nagle 100zł co miesiąc albo lepiej I nagle okazuje się, że rocznie zostawiasz średnią krajową pensję nie wiadomo gdzie, “bo to przecież 5zł tylko”
Też mnie to drażni i nawet nie chodzi o cenę, ale że teraz powoli wszędzie jest wpychana subskrypcja. Jeszcze chwila i człowiek się nie połapie gdzie i ile płaci. Muszę chyba zacząć odcinać niektóre usługi, bo trochę kasy na nie idzie, a korzystam od święta
Nie no, zgadzam się, zdecydowanie. Polecam przeprowadzkę do innego kraju - jak się zmieni konto bankowe to od razu widać za co się płaci :D. Ale zawsze można też zapłacić 50zl. Na rok. A potem wyłączyć suba i mieć po prostu apke na rok kupiona.
Nie używam Spotify do podcastów z powodów ideologicznych, ale w sumie why not? Aplikacja na wszystkie systemy, web player, pełna synchronizacja. Do pełni szczęścia brakuje chyba normalnego katalogu podcastów, dla konta opłacanego w złotówkach zawiera tylko polskojęzyczne podcasty.