🎧 W czym słuchasz podcastów?

Czyli nie da się?

A co do samego spotify - okazuje się, że brak widgetu jest intencjonalny i można sterować apką z wysuwanej belki. Co daje jeden zbędny klik…

a nie mieli tego oddać jakoś niedługo? bo sporo osób chyba marudziło że pozbyli się tego widgetu

Wrócił

1 polubienie

Jezu co to jest? 2.3.3 Gingerbread? :poop:

3 polubienia

:imp:
20190912_194821

2 polubienia

Już wiem czemu unikam Androida. Chociaż szanuje Google za ich wytyczne co do designu i to jak dużo można się od nich nauczyć, tak Android w większości telefonów wyglada jak pryszczata i owłosiona dupa jakiegoś starego dziada, który ja wypina zza krzaków.

:face_vomiting:

6 polubień

De gustibus non est disputandum ¯\_(ツ)_/¯

1 polubienie

A co to za model telefonu? Bo chciałbym wyśmiać, że ma Androida sprzed dwóch, ale jeśli to model sprzed pięciu lat na przykład, to nie będę wyśmiewał.

Tu jest cała moja lista.
Fotki z A5 pojawiąją się od 14 lipca 2017r

1 polubienie

Pocket Casts staje się darmową aplikacją.
Więcej tutaj Press Release: Pocket Casts Now Available for Free – Pocket Casts Blog

5 polubień

No i desktop mają ogarnąć, będzie można organizować jak na telefonie.

Cena

1 polubienie

Nie wiem jak u innych, ale mi dorzucili 3 lata za darmo (miałem kupioną apkę i web).

2 polubienia

Właśnie też zobaczyłem. Tez mam na 3 lata. Nie lubię tego trendu że wszystko na subskrypcję. Nie po to wydałem ileś złotych na kupno appki I web i synchro itd, w domyśle dożywotnio, żeby teraz trzeba było płacić więcej. Jasne, 3 lata to dużo czasu, ale nie tak się umawialiśmy. Na pewno jest to legalne i w umowie było coś napisane o tym, ale…
Cóż, mile i te 3 lata. Ale mogliby playlisty wrócić.

Z jednej strony - lipa, że subskrypcja. Z drugiej - kurde, za 4,79zł miesięcznie to nie jest jakiś duży wydatek…

Ale tak można o prawie wszystkim powiedzieć. W temacie o tym jakie mamy subskrypcje to już wychodziło. Tu 5zł, tu 9, tu 20 i się robią całkiem duże pieniądze. Wolę zapłacić raz więcej i mieć dożywotnio.
Mam tak też z grami na telefon. Naprawdę wolałbym zapłacić 20zł za kompletną, fajną gierkę, ale potem nie mieć reklam na każdym kroku i walenia mikropłatnościami po oczach.

4 polubienia

Jak pisał @DentystaSadysta - niby pojedynczo nie, ale dołóż do tego netflix/hbo, icloud, music/spotity, game pass/xbox pass i się robi nagle 100zł co miesiąc albo lepiej :smiley: I nagle okazuje się, że rocznie zostawiasz średnią krajową pensję nie wiadomo gdzie, “bo to przecież 5zł tylko” :smiley:

4 polubienia

Też mnie to drażni i nawet nie chodzi o cenę, ale że teraz powoli wszędzie jest wpychana subskrypcja. Jeszcze chwila i człowiek się nie połapie gdzie i ile płaci. Muszę chyba zacząć odcinać niektóre usługi, bo trochę kasy na nie idzie, a korzystam od święta :wink:

Nie no, zgadzam się, zdecydowanie. Polecam przeprowadzkę do innego kraju - jak się zmieni konto bankowe to od razu widać za co się płaci :D. Ale zawsze można też zapłacić 50zl. Na rok. A potem wyłączyć suba i mieć po prostu apke na rok kupiona.

Nie używam Spotify do podcastów z powodów ideologicznych, ale w sumie why not? Aplikacja na wszystkie systemy, web player, pełna synchronizacja. Do pełni szczęścia brakuje chyba normalnego katalogu podcastów, dla konta opłacanego w złotówkach zawiera tylko polskojęzyczne podcasty.

1 polubienie