V Wąsaczowe Secret Santa (2024) - Pochwal się podarkiem🎁

Niektórzy z Was otrzymali już swoje świąteczne prezenty :gift:

W tym temacie możecie pochwalić się prezentem, który otrzymaliście od swojego tajemniczego Mikołaja. Przy okazji możecie również podziękować osobie, która Was obdarowała. :hugs:

Do zobaczenia za rok :christmas_tree:

2 polubienia

Bardzo dziękuję Mikołajowi, prezent 10/10. Żałuję, że nie brałem udziału w poprzednich edycjach

22 polubienia

Kimkolwiek jesteś tajemniczy Wąsie dziękuję pięknie za ten zestaw. Teraz mogę bez strachu wyjechać na bezdroża dalej niż zwykle :slight_smile:

21 polubień

To jest najlepsze wydarzenie roku, koniec kropka!

Ja dostałem cudowną koszulkę z The Office wraz z naklejkami, wspaniały liścik i hehe HOTCHIPCZELEN!

16 polubień

Wo kurde ale będzie stream xd

1 polubienie

To nie na dzisiaj bo muszę się przygotować, ale gwarantuję, że taki stream z jedzeniem tego chipsa BĘDZIE!

Teraz już nie ma odwrotu!

5 polubień

Drogi Mikołaju!

Jakże szanuję! Prezent zdecydowanie nie trafi na dno szuflady i już nie umiem się doczekać, aż będę na nowym księgozbiorze.
A za nawiązanie do Upside Down szanuję mocno!

9 polubień

Wow ale ekstra

1 polubienie

Kocham ten prezent! Najmocniej dziękuję mój Ty kochany Sekretny! Love! Mega! You made my… Week! Month!

15 polubień

P.S. Tradycyjnie dziękuję organizatorom za to złoto, które co roku nam dają! :heart::heart::heart:

9 polubień

Super! Bardzo dziękuję mojemu Sekretnemu!
Mały HeroClip na pewno się przyda, bo nawet ostatnio o nim myślałem! :heart: :smile:

Podziękowania również dla organizatorów! :heart: :smile:

10 polubień

Dziękuję bardzo za wspaniały prezent! :heart: Już mam kilka pomysłów jaki projekt zrobić z malinką :slightly_smiling_face:

9 polubień

Dziękuję Mikołaju zwany Kacprem!

Już rezerwuje czas z córką i miejsce na półce dla tego zestawu :smiling_face_with_three_hearts:

Będzie to pierwszy zestaw Minecraft w mojej kolekcji! :tada:

12 polubień

Bardzo dziękuję świętemu Mikołajowi, prezenty są super i kartka również :face_holding_back_tears:. Mój planszówkowy głód został zaspokojony i będę sobie elegancko składał kosteczki zajadając się żelkami. Jedno wielkie N A W Z A J E M :heart:

8 polubień

Kochany Mikołaju, kimkolwiek jesteś, prezent to strzał w 10! Literalnie miałam kupić dodatkową kłódkę na bagaż, a w styczniu czeka mnie trekking w dżungli i polowałam w związku z tym na jakiś Life Straw. Lightsticki też się na pewno tam przydadzą. Najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam na SS. Przebił bombkę z papieżem xD dzięki, świetny jest!

10 polubień

Pracujesz przy minecrafcie :sweat_smile: i masz pierwszy zestaw minecraft :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

Bardzo fajnie że Mikołaj poświęcił czas na naklejenie naklejek na etui :heart:. Wybiorę parę naklejek na MacBooka i dorzucę do kolekcji.

10 polubień

Dziękuję Mikołajowi, dziękuję mu. Mikołaj to śpiew, Mikołaj to taniec, Mikołaj to miłość.

9 polubień

Bardo dziękuję mojemu Mikołajowi :star_struck:

Będzie czytane, jedzone i noszone :grin:

8 polubień

Pomimo trudności i kłód rzucanych pod nogi przy PACZKOMAT®:

(bootloop)…
udało mi się w końcu odebrać paczkę od Secret Santy (któremu dziękuję jeszcze raz :slight_smile: )

Plot twist

Paczka z powodu awarii paczkomatu była w innym miejscu, ale nie spodziewałem się tego i nie sprawdziłem adresu (paczkomat na tyle duży, że całą wieś obsłuży, nigdy nie było przekierowań, zauważyłem dopiero podczas zgłaszania awarii), a wracać się 5km do poprzedniego Paczkomatu nie miałem już ochoty - taka to niedziela była, o!

do meritum:
Słodka Yenga:

i wojna (bo faceci nigdy nie dorastają)

która po złożeniu wygląda tak:

(Clone troopers have high ground)
Bardzo dziękuję, Mikołaju, jak zrobię aranżacje SW na półce, to doślę tu zdjęcie…

To co, runda szósta za rok?

12 polubień