Niektórzy z Was otrzymali już swoje świąteczne prezenty
W tym temacie możecie pochwalić się prezentem, który otrzymaliście od swojego tajemniczego Mikołaja. Przy okazji możecie również podziękować osobie, która Was obdarowała.
Do zobaczenia za rok
Niektórzy z Was otrzymali już swoje świąteczne prezenty
W tym temacie możecie pochwalić się prezentem, który otrzymaliście od swojego tajemniczego Mikołaja. Przy okazji możecie również podziękować osobie, która Was obdarowała.
Do zobaczenia za rok
Kimkolwiek jesteś tajemniczy Wąsie dziękuję pięknie za ten zestaw. Teraz mogę bez strachu wyjechać na bezdroża dalej niż zwykle
To jest najlepsze wydarzenie roku, koniec kropka!
Ja dostałem cudowną koszulkę z The Office wraz z naklejkami, wspaniały liścik i hehe HOTCHIPCZELEN!
Wo kurde ale będzie stream xd
To nie na dzisiaj bo muszę się przygotować, ale gwarantuję, że taki stream z jedzeniem tego chipsa BĘDZIE!
Teraz już nie ma odwrotu!
Drogi Mikołaju!
Jakże szanuję! Prezent zdecydowanie nie trafi na dno szuflady i już nie umiem się doczekać, aż będę na nowym księgozbiorze.
A za nawiązanie do Upside Down szanuję mocno!
Wow ale ekstra
Kocham ten prezent! Najmocniej dziękuję mój Ty kochany Sekretny! Love! Mega! You made my… Week! Month!
P.S. Tradycyjnie dziękuję organizatorom za to złoto, które co roku nam dają!
Super! Bardzo dziękuję mojemu Sekretnemu!
Mały HeroClip na pewno się przyda, bo nawet ostatnio o nim myślałem!
Podziękowania również dla organizatorów!
Dziękuję Mikołaju zwany Kacprem!
Już rezerwuje czas z córką i miejsce na półce dla tego zestawu
Będzie to pierwszy zestaw Minecraft w mojej kolekcji!
Bardzo dziękuję świętemu Mikołajowi, prezenty są super i kartka również . Mój planszówkowy głód został zaspokojony i będę sobie elegancko składał kosteczki zajadając się żelkami. Jedno wielkie N A W Z A J E M
Kochany Mikołaju, kimkolwiek jesteś, prezent to strzał w 10! Literalnie miałam kupić dodatkową kłódkę na bagaż, a w styczniu czeka mnie trekking w dżungli i polowałam w związku z tym na jakiś Life Straw. Lightsticki też się na pewno tam przydadzą. Najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałam na SS. Przebił bombkę z papieżem xD dzięki, świetny jest!
Pracujesz przy minecrafcie i masz pierwszy zestaw minecraft
Bardzo fajnie że Mikołaj poświęcił czas na naklejenie naklejek na etui . Wybiorę parę naklejek na MacBooka i dorzucę do kolekcji.
Pomimo trudności i kłód rzucanych pod nogi przy PACZKOMAT®:
Paczka z powodu awarii paczkomatu była w innym miejscu, ale nie spodziewałem się tego i nie sprawdziłem adresu (paczkomat na tyle duży, że całą wieś obsłuży, nigdy nie było przekierowań, zauważyłem dopiero podczas zgłaszania awarii), a wracać się 5km do poprzedniego Paczkomatu nie miałem już ochoty - taka to niedziela była, o!
do meritum:
Słodka Yenga:
To co, runda szósta za rok?