Dziękuję Santa AKA @Wittosuaff (zdradzila cie destynacja mojej paczki) za:
- piekne pudełko prezentowe,
- trafione słodycze i przekąski,
- oryginalne nalepki na czujnik i kalendarz
- akcent Arsenalowy!
Piękna sprawa to YWSS
!
Dziękuję Santa AKA @Wittosuaff (zdradzila cie destynacja mojej paczki) za:
Piękna sprawa to YWSS
!
Wow, super ten kalendarz!
Aaaa Dziękuje, ale super. Kocham już moją kropeczke, puszcza mi muzykę rano i wieczorem. I budzi [Marc’iem Rebillet. Kocham tą akcję. Dziękuje @vantroff
Dziękuję mojemu Sikret Szatanowi. Wspaniały prezent. Komandor Cody stanie zaraz obok Mandaloriana i Grogu, bo wszyscy wiemy, że to jest kanonicznie poprawne. No i Sonoff Mini na pewno pomoże rozświetlić moje biuro : D
I do mnie dzisiaj dotarła paka z dużą ilością dobra.
Piękny jest to zestaw. Jest słodko i łamigłówkowo i skarpety takie jak lubię i piwerko i kawa do ekspresu i kubek do picia i multitool do wielonarzędziowania i ziemniaczany inside joke który na pewno też z chęcią sprobuję. Jedyne czego nie ma to rozczarowania. Ale ten event nigdy nie zawodzi!
Edit: w kadrze się jeszcze krówki nie załapały, a teraz to już za późno. Co będę zdjęcie prawie pustego pudełka robił
Dziękuję mikołajowi @Akira za mega pakę i elfowi @_Kuba (I wszystkim na backendzie) za ogarnięcie całej imprezy jak co roku wzorowo!
Udało się przed świętami!!
Dziękuję bardzo mój Mikołaju @maciejbuchert
Teraz czuję się zobligowany do rozpoczęcia nauki, bo zebrać się nie mogłem, a teraz to głupio tak