V Wąsaczowe Secret Santa (2024) - Pochwal się podarkiem🎁

Dziękuję Santa AKA @Wittosuaff (zdradzila cie destynacja mojej paczki) za:

• piekne pudełko prezentowe,
  • trafione słodycze i przekąski,
  • oryginalne nalepki na czujnik i kalendarz :smiley:
  • akcent Arsenalowy!

Piękna sprawa to YWSS!

15 polubień

Wow, super ten kalendarz!

4 polubienia

Aaaa Dziękuje, ale super. Kocham już moją kropeczke, puszcza mi muzykę rano i wieczorem. I budzi [Marc’iem Rebillet. Kocham tą akcję. Dziękuje @vantroff :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

15 polubień

Dziękuję mojemu Sikret Szatanowi. Wspaniały prezent. Komandor Cody stanie zaraz obok Mandaloriana i Grogu, bo wszyscy wiemy, że to jest kanonicznie poprawne. No i Sonoff Mini na pewno pomoże rozświetlić moje biuro : D

12 polubień

I do mnie dzisiaj dotarła paka z dużą ilością dobra.

Piękny jest to zestaw. Jest słodko i łamigłówkowo i skarpety takie jak lubię i piwerko i kawa do ekspresu i kubek do picia i multitool do wielonarzędziowania i ziemniaczany inside joke który na pewno też z chęcią sprobuję. Jedyne czego nie ma to rozczarowania. Ale ten event nigdy nie zawodzi!

Edit: w kadrze się jeszcze krówki nie załapały, a teraz to już za późno. Co będę zdjęcie prawie pustego pudełka robił :rofl:

Dziękuję mikołajowi @Akira za mega pakę i elfowi @_Kuba (I wszystkim na backendzie) za ogarnięcie całej imprezy jak co roku wzorowo!

13 polubień

Udało się przed świętami!!

Dziękuję bardzo mój Mikołaju @maciejbuchert

Teraz czuję się zobligowany do rozpoczęcia nauki, bo zebrać się nie mogłem, a teraz to głupio tak :rofl:

12 polubień