👕 Ubrania

Bulls to spoko ale czy z logiem NBA bym chciał popylać na klacie to nie wiem

Szara kojarzy mi się mocno z 90s :slight_smile: Zakuo mocno sentymentalny :slight_smile:

Toż to Jerry West!

1 polubienie

tak pytam bo az dziwi mnie ze mozna zrobic biznes na tk maxxie :wink:

Ja też nie. Zazwyczaj na lumpach coś zarabiałem :sweat_smile:

mi się w TK Maxx dawno temu udawało, ale to były czasy, gdy np. polówki i teesy Ralpha kosztowały w TK 60-90 zł, a dżinsy levisa lub buty poniżej 100 za parę,

tera panie to nie ma takich cen

1 polubienie

ale to chyba w ubiegłym stuleciu:)

1 polubienie

noooo bardziej w ubiegłej dekadzie, ale wciąż to pamiętam :smiley:

byle wczoraj w tk-max i sensowne t-shirty byly po 170zl, wiec zarobilem bo nie kupilem

3 polubienia

Ja byłem tu. Pieniądze zostały wydane.

7 polubień

Zrobiłem w końcu koszyk na uniqlo. Rzeczy zgarnięte na próbę. Też chcę się pozachwycać.

Koszulka polecana przez @Tadek
U Airism oversized (noszę L wiec zgarnąłem M)
Koszulka polecana przez @TReznor
Dry Colour Crew neck

Do tego bokserki bawełniane różne rodzaje bo wygrały ranking w NYmagazine, a szukam czegoś dobrego od dłuższego czasu, jakieś skarpety (długie , krótkie, low cut), bluzę i spodnie dresowe. Tak jak pisałem zamówienie próbne. Coś dorzucić? Myślałem żeby wziąć więcej Airsimów ale jak mi podpasują to domówię.

2 polubienia

Bokserki Airism; tylko TE (z gumką). Nie te SEAMLESS; te seamless kupiłem, są znacząco grubsze i mi nie leżą. Te zwykłe boxer briefs są genialne, idealna długość nogawki, super lekkie, przewiewne.

Wymieniłem wszystkie bawełniane bokserki na airism, noszę cały rok. Wspaniałe. Ja bym spróbował kupić parę bawełnianych i parę Airism, ponosił i dopiero wtedy robił zamówienie.

Jeżeli nosisz koszule to polecam też Oxford shirt. Mięsista tkanina, nosi się świetnie, mój ulubiony strój do podróży samolotem bo paszport idealnie się mieści w kieszonce :smiley:

1 polubienie

Kurczę, na polskiej stronie chyba nie ma tych bokserek. Mam jakieś ale to inny skład.

a ja właśnie lubię seamless, szczególnie do biegania itp - w zwykłych gaciach czasem zdarza mi się, że szew mnie lekko otrze, a w tych nie ma problemu

:eyes: na dobrej stronie jesteś? jakiś czas temu był scam na “polską” stronę uniqlo - jedyną poprawną jest https://www.uniqlo.com/eu-pl/en/

3 polubienia

O, to ja byłem na tej, więc źle:
httxs://www.unipolands.com/

2 polubienia

proszę, zepsuj link, żeby ktoś się nie naciął - u mnie filtry na DNSie tę stronę już wycinają, ale ktoś może się wkopać (typowo zmienia się https na httxs lub hxxps albo .com zamienia na [.]com w tym celu)

3 polubienia

No to byś wydał pieniądze i nigdy nie zobaczył ubrań.

3 polubienia

wow dobra historia na forum do rana! Pieniądze uratowane.
Forum nie tylko mówi na co wydawać ale i gdzie jest to bezpieczne.

Forum :heart:

9 polubień

BlueCoat/Symantec:

Netskope:

1 polubienie

Dzięki wielkie, to by była smutna historia. A koszyk spuchł :smiley:

3 polubienia