Bulls to spoko ale czy z logiem NBA bym chciał popylać na klacie to nie wiem
Szara kojarzy mi się mocno z 90s Zakuo mocno sentymentalny
Toż to Jerry West!
tak pytam bo az dziwi mnie ze mozna zrobic biznes na tk maxxie
Ja też nie. Zazwyczaj na lumpach coś zarabiałem
mi się w TK Maxx dawno temu udawało, ale to były czasy, gdy np. polówki i teesy Ralpha kosztowały w TK 60-90 zł, a dżinsy levisa lub buty poniżej 100 za parę,
tera panie to nie ma takich cen
ale to chyba w ubiegłym stuleciu:)
noooo bardziej w ubiegłej dekadzie, ale wciąż to pamiętam
byle wczoraj w tk-max i sensowne t-shirty byly po 170zl, wiec zarobilem bo nie kupilem
Zrobiłem w końcu koszyk na uniqlo. Rzeczy zgarnięte na próbę. Też chcę się pozachwycać.
Koszulka polecana przez @Tadek
U Airism oversized (noszę L wiec zgarnąłem M)
Koszulka polecana przez @TReznor
Dry Colour Crew neck
Do tego bokserki bawełniane różne rodzaje bo wygrały ranking w NYmagazine, a szukam czegoś dobrego od dłuższego czasu, jakieś skarpety (długie , krótkie, low cut), bluzę i spodnie dresowe. Tak jak pisałem zamówienie próbne. Coś dorzucić? Myślałem żeby wziąć więcej Airsimów ale jak mi podpasują to domówię.
Bokserki Airism; tylko TE (z gumką). Nie te SEAMLESS; te seamless kupiłem, są znacząco grubsze i mi nie leżą. Te zwykłe boxer briefs są genialne, idealna długość nogawki, super lekkie, przewiewne.
Wymieniłem wszystkie bawełniane bokserki na airism, noszę cały rok. Wspaniałe. Ja bym spróbował kupić parę bawełnianych i parę Airism, ponosił i dopiero wtedy robił zamówienie.
Jeżeli nosisz koszule to polecam też Oxford shirt. Mięsista tkanina, nosi się świetnie, mój ulubiony strój do podróży samolotem bo paszport idealnie się mieści w kieszonce
Kurczę, na polskiej stronie chyba nie ma tych bokserek. Mam jakieś ale to inny skład.
a ja właśnie lubię seamless, szczególnie do biegania itp - w zwykłych gaciach czasem zdarza mi się, że szew mnie lekko otrze, a w tych nie ma problemu
na dobrej stronie jesteś? jakiś czas temu był scam na “polską” stronę uniqlo - jedyną poprawną jest https://www.uniqlo.com/eu-pl/en/
O, to ja byłem na tej, więc źle:
httxs://www.unipolands.com/
proszę, zepsuj link, żeby ktoś się nie naciął - u mnie filtry na DNSie tę stronę już wycinają, ale ktoś może się wkopać (typowo zmienia się https
na httxs
lub hxxps
albo .com
zamienia na [.]com
w tym celu)
No to byś wydał pieniądze i nigdy nie zobaczył ubrań.
wow dobra historia na forum do rana! Pieniądze uratowane.
Forum nie tylko mówi na co wydawać ale i gdzie jest to bezpieczne.
Forum
Dzięki wielkie, to by była smutna historia. A koszyk spuchł