No, to jest bardzo słabe.
Ale i tak lepsze, niż [ale mam dziurę w pamięci, gdzie ten hosting jest], gdzie cały archiwalny feed był niedostępny dla każdego, niezależnie od tego czy płacił, czy nie.
Squarespace
Ja muszę się przyznać, że TCG wyleciał u mnie już kilka miesięcy temu. Ogólnie to porobiłem czystki, ale TCG polecieli z dwóch powodów: Po pierwsze mam wrażenie, ze skończyły im się ciekawy sprawy, a po drugie sprawy zaginionych/nierozwiązane (których ostatnio było strasznie dużo) są totalnie nie dla mnie, bo to takie trochę wróżenie z fusów i piętnowanie ludzi, którzy akurat wydają się prowadzącym podejrzani.
Jest za to coś, co warto śledzić, bo chyba szykuje się jakiś niezły szokers.
O tak, ja również nie lubię tych nierozwiązanych. Dużo spekulacji a mało konkretów.
EDIT: W ogóle teraz wpadłem na pomysł na serwis internetowy xD
Jest ciąg dalszy historii
I dobrze. Niech się zacznie dziewczyna leczyć, może jeszcze wyjdzie na ludzi. Z dwojga złego lepiej, żeby jedno życie było zmarnowane, niż dwa.
Dawaj.
Wchodzisz na stronę i wybierasz nierozwiązane sprawy, które Ciebie interesują. Crawlery latają po sieci i mają słowa kluczowe dla każdej wybranej sprawy. Jak coś się pojawi to dostajesz powiadomienie i czytasz co nowego (nowy dowód/złapali go/etc)
EDIT: Mój Asperger podpowiada mi ekscytujący (dla niego) pomysł zrobienia bazy danych takich spraw, z datami, zdjęciami, adresami, opisem, tagami itp
EDIT2: Jezusmaria to jest to. Nie będę teraz mógł myśleć o niczym innym
Dziś był ostatni odcinek.
ZNA-KO-MI-TE.
Absolutnie, koniecznie trzeba obejrzeć nawet jeśli znacie sprawę.
Wait, what? Ty z overcastem? Co to się stało?
Jestem chorym człowiekiem - tak co 2-3 tyg przeskakuję z PC do Overcasta i z powrotem.
Nowe fajne podcasty SS2020.
Dodatkowo są nowe sezony In the Dark, Someone Knows Something i Uncover
Dzięki! Kilka z nich mam już na liście ale po zmianie pracy czas moich dojazdów zmalał mocno i mam mniej czasu do słuchania
Oj tak, chłopaki mega wyszły na przeciw moim oczekiwaniom. Powoli robi się taki last podcast w wersji lite
Nie wiem o co chodzi, ale się zaśmiałem