ZAWSZE byłem fanem białego. Zawsze. Ale postanowiłem się zmusić do polubienia ciemnego po kupieniu ajfoniksa i poszło naprawdę szybko.
Dalej biały podoba mi się dużo bardziej, ale oczy są mi wdzięczne. Fizycznie czuje różnice.
Też mam ciemny, rozumiem Twój ból…
Podrzucę klasykę, bo może ktoś nie zna.
Footbal Weekly, Tottally Footbal Podcast i Football Ramble.
spokojnie Nadgryzieni możesz wywalić od 3 lat chyba nic się nie pojawiło i raczej nie zapowiada się na zmianę
Trzymam z sentymentu. Od Nadgryzionych zacząłem moją przygodę z podcastami.
Podcasty/audycje sportowe w radio Weszło to akurat najwyższa liga i zupełnie inne niż teksty w serwisie. Ja słucham audycji o Premier League, Bundeslidze, Serie A i trzymają poziom.
Jesli słuchaliście najnowszego odcinka 13 Minutes to the Moon i pomyśleliście sobie: „ciekawe jak to zdjęcie prezentowałoby się jako tapeta na moim telefonie?”, to prosze uprzejmie:
Wschód Ziemi z pokładu Apollo 8.
Polecacie coś ze Sticher Premium? Wrzuciłem sobie drugi podcast gości od True Crime Garage ale może jest tam coś jeszcze?
Nie wiem jak zrobić takie bajeranckie kafelki to wrzucam linki jak barbarzyńca.
Giereczki
Grysław
Niezatapialni
PaDtv - PADcast
#Kolaudacja:Show
Fantasmagieria - podcast o grach wideo
Masa Kultury Podcast
The Easy Allies Podcast
Rozgrywka
Mana Mana - popkultura, gry, technologie
Stacktrace
M2 Podcast
Krokiet Kast
Jimquisition
Bezimienny
Podcast ARHN NEWS
IT
Code Stories
Na Podsłuchu - Niebezpiecznik.pl
Swift by Sundell
Swift Unwrapped
The Swift Community Podcast
WWDC by Sundell developer interviews
Yes Was Podcast
The WAN Show Podcast
Beyond the Code
MacGadka – podcast MyApple
Lyft Mobile
Ogólne
H3 Podcast
Clockwise
Nerdy nocą
Sandra
The Horror of Dolores Roach
Przegadana godzina
No Such Thing As A Fish
Kryminatorium
Imponderabilia
This Podcast Will Kill You
Antyweb Po Godzinach
Rock i Borys
No i pieknie.
Opinia po odcinku 6 - wkurzają te rozmowy. Ciężko się słucha ciągle rozmów przez telefon. Ale jadę dalej bo jestem ciekawy.
Tak jak już mówiłem - to jego pierwszy taki projekt, wiec wybaczam niedoskonałości techniczne. Jedź dalej, bo tam jest coś dla Ciebie. Coś, o czym wszyscy w sumie wiemy, ale zobrazowanie tego wysadza z butów.
Czy on będzie mówił o Signalu, że tak mocno mnie do tego przekonujesz?
Nie. Lepiej. Nic nie spoiluje już, ale jest dobrze.
a.d. heavyweight - ja polecam #5 Galit o jego dziewczynie pierwszej naprawdę fajny.
Ja już skończyłem, a Orzechowi zostało ledwie kilka odcinków. Chyba, ze tez skończył. Nie polecam za to tego z ruskim filmem. Tak mnie ten Jonathan denerwował w tym odcinku, ze słuchałem tego odcinka chyba na trzy razy.
ja dawno skończyłem heavy. Dla mnie jak Orzech i Wojtek nagrywali odcinki fabularne to @6ghost9 właśnie mi przypominał Johnatana Goldsteina
Generalnie nie zaglądałem tutaj do wątku dawno, bo mam wyrzuty sumienia jak tu jestem. Jest tyle ciekawych podcastów, że lepiej o nich nie wiedzieć. Nie mam tyle czasu na nie.