No i KUB jak zwykle w starej konfiguracji auta, a RUS w nowej… ja rozumiem, to może być spowodowane brakiem $ na wyprodukowanie dwóch aut… ale niech mi nie mówią że obaj mają takie same.
Dziś pierwszy raz od 3 lat włączyłem telewizję (telewizję podkreślam - sam telewizor włączam zazwyczaj w innych celach). Miałem włączyć Stranger Things ale było F1. Obejrzałem całe chociaż nie lubię a emocje miałem tak duże jakbym jednak lubił. Zgadzam się z Piotrkiem. Wyścig pierwsza klasa!
Odpowiem za dwie godziny jak obejrzę (chyba że usypianie syna zajmie więcej czasu to później)
Obejrzałem. Więcej deszczu potrzeba
Podobał mi się ten wyścig w wykonaniu VET. Dodatkowo w końcu KUB był przed RUS co też widzę jako pozytyw.
Lubię takie wyścigi w trudnych warunkach, bo one neutralizują trochę wpływ samochodu a dużo bardziej liczą się umiejętności kierowcy.
A o alfie muszę poszukać o co chodzi
Russell jadąc taczką skończył na poboczu, gdyby tam była banda to by na niej skończył.
Kubica to wykorzystał i go objechał.
Szef zespołu, Fred Vasseur przyznał, że w bolidach Raikkonena i Giovnazziego przed wyścigiem doszło do usterki w sprzęgłach.
F1TV pozwala oglądać onboard wybranego kierowcy
Ale ja oglądam w tym sezonie jeszcze na eleven - mam wykupiony season pass i szkoda mi kasy dodatkowo na F1TV wydawać.
Zasłużył
A poza tym ma plecy w mercu i dużo lat przed sobą, zdąży jeszcze powygrywać z inwalidami
A smile nie widział?
Jak dla mnie najlepszy wyścig tego sezonu bo dużo się działo.
A punkt fartem, bo pozycja go nie dawała, ale punkt to punkt.
@piotrek69 Jak oglądałeś pity - czy mi się wydaje, czy w pewnym momencie, jak pojawił się SC to KUB praktycznie wymusił na zespole wymianę opon?
Pytam, bo pewien nie jestem, ale mam wrażenie że kierowcy zaczynają być tam odpowiedzialni za taktykę też
“stenogram” z wyścigu Roberta + komunikacja radiowa
To ja to tylko tu zostawię…
Nowy sposób marnowania życia… Teraz po każdym wyścigu będę tam zaglądał
Po wczorajszych kwali przyznam, że był moment kiedy kibicowałem RUS. Był bardzo blisko Q2, a KUB… sam nie wiem co o tym myśleć. Z jednej strony pokazał że umie jeździć nadal, ale chyba ma bardzo duży problem ze zrozumieniem opon.
Jemu bolidu podczas wyścigu odpadło lusterko… Czekam na transkrypcję z wyścigu i mam nadzieję, że będzie wideo, żeby to zobaczyć…
Ja w ogóle bym się nie przejmował, że on przegrywa z Georgem gdyby tylko miał bolid, który można nazywać “bolid F1”.
nie wiem czy jest jakiś wątek o F1 bo kojarzę tylko ten…
Jarasz się? Miasto zaczyna żyć eventem
Zazdro
Mam zignorowany ten wątek Łukasz, lepiej mnie tu nie wołać, bo nie dostaje powiadomień. Raz na jakiś czas tu tylko zaglądam dla beki. A czy się jaram? Jaram się bardzo, bo na GP Singapuru jeszcze nie byłem. Martwię się tylko ta przeklęta pogoda, strasznie nie lubię upałów. Co zrobić
rozumiem, nie wiem też tu nie zaglądam W wyszukiwarce nic innego nie wyskakuje
Co do pogody to akurat będzie najgoręcej niestety raczej, ale może się wstrzelisz w ponure dni, (rzadko, ale są) wtedy jest tylko wilgotno-gorąco, a nie wilgotno-patelnia.
Uznałem, że może się przydać.
https://www.redbull.com/it-it/terruzzi-giovinazzi-kubica
Tak podrzucę - w szybkim tłumaczeniu wg Google to Kubica ma auto klasy C w Williams
Wrzucam tutaj i zachęcam do refleksji.
Chętnie podesłałbym też panu „dziennikarzowi” Gutowskiemu, ale szkoda mi czasu na tego tłuka. Poza tym chyba musiałbym go odblokować wcześniej.
Tak, czy siak, nie ciągnąć dyskusji, po prostu zachęcam do przeczytania i przemyślenia. Nic więcej.