Jeszcze kłótnia o byle gónwo i Święta
Walka z pakowaniem prezentów zakończona
W tym roku postanowiliśmy obdarować wszystkich najbliższych z obu rodzin (zwykle było losowanie) i mieliśmy niemały sajgon
Ale udało się, co prawda dopiero dziś rano, bo nie daliśmy rady jednego wieczora, ale jesteśmy bardzo zadowoleni z efektu - mamy nadzieję, że obdarowani będą równie szczęśliwi
Teściu zapomniał z firmy ładowarki do laptopa. Ale zamiast jechać 2 godziny po niego, to przypomniał sobie, że ma ladwoarke do gniazdka “zapalniczkowego”.
Obyśmy w Nowym Roku wszyscy tak potrafili sobie radzić z problemami!
Polecam ten temat, by zobaczyć więcej kotka
Znalazłem dziś na śmietniku (yyyyyyy…) I nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co jest na niej! Jestem podekscytowany!
daj znać co na niej jest jak już odczytasz, bo sam jestem ciekaw:)
„Logo Komeniusz - Dyskietka 1/5”
Sorry za post pod postem, ale moja narzeczona dostała się na specjalizacje
Tu podziękowania należą się @pawelorzech, bo to on w którymś odcinku YesWasa wspominał, że ma zapełnione wszystkie kręgi w jakimś tam okresie. I tak oto Cloudzikowi też się udało. Każdego dnia, gdy miałem kwarantannę to chodziłem po mieszkaniu, z łazienki do drzwi wejściowych mam 15 kroków. Do tego każde wyzwanie miesiąca. Jestem dumny.
Świetna robota Cloudzik!
Nie mam kaca chyba
Nie ryzykuj. Rozpocznij delikatne hamowanie.
Pierwszy dzień w nowej pracy. Żarty stały się rzeczywistością, jestem dyrektorem:)
Użeranie się z roszczeniowymi Areczkami zabiera Ci cały smak życia czy szybko się z nimi rozprawiasz?
Jeszcze tylko doktorat
High five! Ja też zostałem oficjalnie dyrektorem w tym roku