Śląsko-dąbrowska kongregacja (Katowice)

image
@zefir77 (po lewej) i @vantroff ustalający, że czas na kongregację

Moje drogie wąsy - narodziła się taka idea aby zrobić lokalną kongregację w Katowicach.

Na razie to luźna propozycja ale jest nas trochę w okolicy + mam nadzieję, że ktoś może nas odwiedzi? Na razie proponuję ankietę, czy to w ogóle ma sens i kiedy wam pasuje. Proszę o głosowanie!

• 10 sierpnia
  • 17 sierpnia
  • 24 sierpnia
  • przesuwamy na wrzesień bo okres wakacyjny
0 głosujących

Co do miejscówki - gdy będziemy wiedzieli kiedy, zaproponuję kilka miejscówek i podzwonię ws. terminów.

3 polubienia

jak juz ustalicie plan to moze sie uda do was dotrzec :slight_smile:

3 polubienia

Hmmm hmmm do Katowic nie ma tak daleko… Hmmmm

1 polubienie

Hm… biorąc pod uwagę, że mieszkam na zachodnich rubieżach małopolski, to daleko też nie mam.

1 polubienie

Dobra, to może jednak na spokojnie wrzesień?

2 polubienia

Nie, bo w sierpniu jestem niedaleko (relatywnie)

Teraz to nie wiem, czy odpowiadasz na mój pierwszy czy ostatni post a to zmienia kontekst odpowiedzi :wink:

Jak pojedziesz przez Cieszyn to możesz mnie zgarnąć :slight_smile:

1 polubienie

Uwaga. Coraz silniejsze tendencje w kierunku 7 września. Sorki @Martin_Fox

Czy wam to pasuje?

• Tak
  • Nie
0 głosujących

Bardzo dobrze. Rozkład jazdy jest znany.

5 polubień

Nie będę się deklarował, ale jak termin spasuje z moim kalendarzem to nie wykluczam… :sweat_smile:

3 polubienia

Będę! :sunglasses:

1 polubienie

Mnie nie będzie :frowning:

1 polubienie

To w takim razie mnie też nie.

1 polubienie

A w sierpniu byłbyś?

W sierpniu być może, we wrześniu będę zahranico daleko

2 polubienia

Ja mam trudną sytuację kalendarzową. Wyraziłem ankietowo swoja opinię o terminach ale źle to wygląda - nic mi nie pasuje. No chyba, że jakieś wyjazdy się odwołają. Ja obecnie jestem na etapie układania kalendarza na listopad więc wszystko wcześniej raczej już zajęte…

1 polubienie

Jeśli najbliższe wydarzenie okaże się sukcesem, być może wskoczy w kalendarz jako regularny event o półrocznym interwale.

6 polubień

A, kurde tak dawno nie byłem na urlopie, że zapomniałem, że 24.08-07.09 mnie nie ma :man_shrugging:t2: cóż have fun!

Dobra, 07/09/2024 się spotykamy!

Poszukam jakichś miejscówek, wrzucę tu info i wybierzemy.

1 polubienie