Śląsko-dąbrowska kongregacja (Katowice)

Szkoda. Ale może kiedyś się uda mu trafić z terminem.

1 polubienie

nie dam rady jednak :frowning:

2 polubienia

a ja chyba mam akcept na termin, więc na 99% byłbym,

tylko się zastanawiam, czy gonić autem* czy kupowac bilety na PKP, bo finansowo wyjdzie niemalże tak samo, różnica kosztów to z jedno piwko 0% na miejscu

*jak znajdzie się chętny z centralnej p0lski na zabranie się po drodze, chocby w jedną stronę, to w sumie się nie będę zastanawiał

3 polubienia

:heart_eyes:

2 polubienia

Moi drodzy!

7 wrześnie spotykamy się w Katowicach, proponuję godzinę 16:00 (chyba, że wolicie wcześniej).

Szukam jeszcze fajnego miejsca ale takie coś zostało zarekomendowane, co sądzicie?

2 polubienia

Okej to ostatecznie:

Sobota, 7 września o 16:00
Miejsce zmieniło się na: Mr. Fox Pub & Resto, Dyrekcyjna 3, Katowice (to z 5 min od dworca PKP). Byłem tam kilka razy, zarówno napitki jak i jedzenie są bardzo w porządku.

Proszę do czwartku żebyście się zadeklarowali kto będzie - muszę w czw potwierdzić rezerwację z ilością osób.

3 polubienia

In

2 polubienia

Będę

2 polubienia

Będę.

2 polubienia

:raising_hand_man:

znaki znaki

1 polubienie

Będę.

1 polubienie

@Ptyskju a co z Tobą?

Gdzie najlepiej zaparkować? Negocjuję z żoną wypad w sobotę. Dam jeszcze wieczorem znać czy się pojawię.

1 polubienie

Ogólnie centrum Kato jest płatne. Trzeba trochę pokrążyć i coś się znajdzie, ja gdy przyjeżdżałem się spotkać w okolicach Dworcowej to parkowałem w rejonie Wojewódzkiej/Podgórnej/Lompy bo jest tunel pieszy łączący bezpośrednio Dworcową/Mariacką Tylną z Wojewódzką.

Równie dobrze mógłbyś do mnie pisać po chińsku. :wink: W Katowicach byłem może dwa razy i za każdym razem lądowałem na parkingu pod NOSPRem. :wink:

Mapa poglądowa!
image

A tak serio - może parking pod Galerią Katowicką/Dworcem?

Parking Katowice | Strefa parkowania w Galerii Katowickiej (galeriakatowicka.eu)

2 polubienia

Ja nie dam rady, niestety

1 polubienie

Pod Galerią będziecie mieć darmową godzinę. A w centrum Kato parking jest płatny do 17, potem darmoszka. W okolicy którą zaznaczyłeś znajdzie się miejsce, czy to na Podgórnej, Sienkiewicza, Lompy, albo Dąbrowskiego (tu już będzie kawałeczek do przejścia). Wbijecie w Google to znajdziecie.

OMIJAJCIE PLEBISCYTOWĄ! Tam jest klub nocny dla dzieciarni, pewnie będą już otwarci.

Dla ludzi w sivy style na Tylnej Mariackiej jest pionowy parking, ale opłata w tym momencie to 12 zł za godzinę.

1 polubienie

Yukon nie wejdzie do pionowego parkingu :slight_smile:

Yukon wszędzie wejdzie. Być może tylko jeden raz, ale wszędzie :smiley:

7 polubień