🗳️ Polityka

Mokry sen

1 polubienie

No i pieknie.
Jak znam greckie zycie, to bedzie +20% do wyplaty (bo 20% wiecej pracy) czyli jeszcze wiecej czasu bedzie marnowane na nic.

(czekam na komentarze "pfff, ja pracuję 80h tygodniowo i nic mi nie jest)

I nic. Ech

2 polubienia

XD

1 polubienie

Z jednej strony spoko, że ktoś jednak próbuje przełamać wojnę polsko-polską, ale z drugiej strony

Podsumowanie

z Horałą? Really kurwa? Z Horałą?

Z Horałą to nie chciałbym nawet ubić muchy w kiblu.

2 polubienia

Może do jednej Matysiak dotarło, że prawdziwej lewicy bliżej jest do PiS, niż do tych liberalnych przebierańców z gębami wypychanymi aborcją i zaimkami.

Ale Horała?

TAK, HORAŁA! :grin:

To już bym chyba nawet Kowalskiego jakoś przełknął

No ale jak od dawna mowie, ze PiS to jedyna prawdziwa, liczaca sie sila lewicowa na polskiej scenie politycznej to wiekszosc sie w czolo puka.

Teraz czekam na transfer z Razem do PiS :smiley: To by bylo cos!

chcecie moją opinie o politykach raz jeszcze? :slight_smile:

3 polubienia

Tu się właściwie kłania problem, który ja mam od długiego czasu z polityką.
Nie mam, właściwie po żadnej stronie oceanu, partii z którą zgadzam się jednocześnie pod względem gospodarczym i światopoglądowym. Na szczęście jeszcze nie muszę głosować, ale jak będę musiał, to mnie to będzie strasznie denerwować.

Każdy kraj powinien mieć dwa osobne rządy”:grin: Jeden od “aborcji i zaimków”, a drugi od gospodarki.

Na razie jestem na etapie wybierania tęczowych, pachnących marihuaną i truskawkowym lubrykantem aborcji, mimo że kosztowałoby mnie to dużo piniendzy. Ale jak wspaniale by było, gdybym nie musiał stawać przed takim wyborem.

3 polubienia

Nawet mi się nie chce komentować. Nie dość że bez konsultacji z nami, to jeszcze z Horałą pod którego biurem wiele osób od nas z Pomorza protestowało. I ma nadzieję że jednak za coś go usadzą.

1 polubienie

No i chyba głosu na Lewicę więcej nie oddam, ciekawe ile osób nie zagłosuje ponownie i czy pozwoli to na powrót PiS…

A PiS lewicą być nie może z tej przyczyny, że to partia antypostepowa i realizująca interesy kapitału, rozdanie kasy lewicą nie czyni.

1 polubienie

Polecam przesluchac, chocby z ciekawosci.

A w jakiej sprawie wiele osób od was protestowało pod jego biurem?

W Gdyni podczas czanrych protestów biuro posła horaly było idealne do protestowania tym bardziej za obrzydliwe rzeczy jakie wtedy mówił.

Nie oceniaj po wybryku jednej osoby. Jeśli nie głosowałeś na Polę to jest duża szansa że u ciebie na liście było też dużo innych wartościowych osób