Plecak

Szkoda że tego poleconego od Tadka nie mają na stanie :confused:

1 polubienie

Sprawdź Amazon.de! Ja ostatnio zamawiałem ze sklepu Bellroy przez Amazona i mało że było szybko to było jeszcze taniej :slight_smile:

To ja polecam https://allegro.pl/oferta/pojemny-plecak-fotograficzny-premium-wandrd-prvke-11-lite-11l-wysoka-jakosc-14117487765?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=58c6b83e-1119-44c0-846c-c6b22cdace5f&utm_content=9252a3c4a46d#

Mam, używam, jestem zadowolona. Na krótsze wyjazdy, jedyny plecak który biorę.

1 polubienie

Kupione :confetti_ball:

Ten Stubble?

dokładnie

1 polubienie

ten plecak do mnie krzyczy LTT STORE DOT COM z jakiegoś powodu

2 polubienia

Ja nie przepadam za Linusem jako osobą więc nie wiem czy bym kupił. Ale jak cena jest dobra…

1 polubienie

Przyszedł Ci już ten Stubble & Co? Jeśli tak, to proszę zrób jakieś review. :pray:
Sam szukam następcy dla mojego TNF Borealis Classic, jest spoko na wypady weekendowe ale sam w sobie za dużo waży jak na to ile miejsca ma :frowning:

1 polubienie

wygodny jest zajebiscie, pakowny jeszcze bardziej, konfigurowalny w pyte, wytrzymałość lata. i ma tylko dwie wady jedna dla wszystkich to cena druga dla niektorych to ze nie jest metro seksualny:)

3 polubienia

Jasne. Zrobię unboxing, pierwsze wrażenia i nieopłaconą recenzję!

4 polubienia

Unboxing

1. Zakup robiłem bezpośrednio w sklepie producenta i szedł równe 7 dni
  2. Jak widać jest uszkodzenie na kartonie, ale plecak nie jest uszkodzony

Pierwsze wrażenia

Nie mam doświadczenia w plecakach. Poprzednim plecakiem był jakiś tam Urban od Xiaomi.
Na pierwszy rzut oka wygląda na bardzo wysokiej jakości materiały i zamki.
Duży plus to pomarańczowy środek przez co nie ma takiej czarnej dziury, której nic nie widać.

Teraz mogę stwierdzić, że spełni moje potrzeby w 100%.

Pierwszy test dopiero pod koniec roku, bo jadę w góry na dłużej, ale nie wiem czy bede do niego pakował ciuchy.

Nie wiem kiedy przetestuje go w warunkach, na które go kupiłem.

cc: @parufkiztufki @Tadek (Ciebie oznaczam, bo dziekuje za polecajke)

4 polubienia

Dzięki! Oglądając review też skłaniam się najbardziej na niego.

1 polubienie

No to cieszę się że mogłem pomóc i do następnego wydawania monety!