Czy białe od kompletu z ps5 też mają taką ładną fakturę od spodu, jak ten czerwony w 0:19?
Tak, to jest ten sam motyw co na obudowie konsoli oraz wszystkich akcesoriach do PS5.
The Last of Us 2 właśnie dostało łatkę na PS5
Czy wczoraj pobrałem na konsolę TLoU2? Może. Wspaniałe wieści!
Ja kupiłem niedawno na jakiejś promocji w sklepie sony. Czekała z innymi grami na swoją kolej. Nie spieszyło mi się bo słyszałem, że ma być patch. Teraz się nieśmiało przesuwa na początek kolejki do ogrania.
A to nie było jeszcze grane?
U mnie nie. Wojt grał w obie. Ja tylko w 1.
Nie mogę doczekać się premiery. Po tym materiale hype wystrzelił mi poza skalę!
Piękna gra.
Z ogromną przyjemnością powtórzę jedynkę przed tą.
Gra wygląda obłędnie, kolorowo i soczyście - aż szkoda, że YT tak psuje jakość przez kompresję.
Z drugiej strony sama gra wydaje się być jeszcze (i to akurat dobrze) bardziej rozbudowana od strony mechaniki - to przyciąganie liną do krawędzi, spadochron, korzystanie z prądów podwodnych, więcej opcji eksploracji pionowej niż w oryginale…
Z innej strony walka w pokazanych fragmentach wygląda spektakularnie, choć momentami na reżyserowaną, a jednocześnie trudniejszą i jeszcze bardziej Soulsową, co mnie - casualowego gracza - znowu zmusi do grania na Easy jak w Zero Dawn, bo nie będę chciał się wgłębiać w każdy szczegół, żeby przejść grę - bo walka w ZD była fajna, ale fabuła jednak fajniejsza niż walczenie z jedną maszyną przez kwadrans…
EDIT
będzie też na PS4, przynajmniej nie będę musiał polować na PS5 tylko dla niej…
A ja właśnie dla niej będę polował na PS5 żeby wykorzystać pełnię tego co zaoferuje
Ależ jestem szczęśliwym człowiekiem po ogłoszeniach dotyczących nowego GoW. Conajmniej kolejny rok nie muszę kupować ps5, bo Ragnarok tez ma śmigać na last genie. Świętujmy!
Są już recki nowego Ratcheta i widać że warto było czekać. Wszędzie sypią się wysokie oceny, a średnia na metacritic wynosi w tej chwili 90/100.
Jak z cyberpunk
Z cyberem był ten problem że dziennikarze dostali NDA i mogli tylko recenzować wersję na PC, używać tylko screenshots dostarczone przez CD projekt i same zapisy w NDA były skandaliczne. Nie sądzę że do tej gry tak się również stało. Ale zawsze warto czekać na dzień premiery bo wtedy wszystkie NDA przestają obowiązywać.
P.S. na PC cyber jest wciąż porządną grą, po prostu hype był za bardzo rozdmuchany. Ale jak jeszcze wydadzą dwie części to pewnie dojdą do właściwego miejsca
Ja tam nie wiem - na stadia gra się spoko od początku
Minusy Ratcheta wydają się skrojone pode mnie:
“. It doesn’t reinvent the series, but instead uses Insomniac’s decades of experience to create a familiar and refined take on the universe.”
“It doesn’t reinvent the wheel but it makes sure that the wheel provides the smoothest experience you can get.”
Ja się tak cudownie bawiłem przy R&C 2016, że brak zmian większych gameplayowych przy Pixar-like grafice dobrej haptyce DualSense to dla mnie najlepsza możliwa reklama.