Płaćcie za Overcast, bo warto wspierać dobrych deweloperów nawet, jeśli są milionerami
ALE.
Jeśli bardzo nie chcecie albo po prostu nie możecie, to powiem Wam jak dostać subskrypcje Premium za free. To będzie taki nasz forumowy sekret diehardowych yeswasowiczów.
Tylko tak, nie mam jak sprawdzić, czy jeszcze są otwarte sloty na betę, ale niedawno jeszcze były.
Jeśli zainstalujecie sobie betę w TestFlight i „kupicie” Premium, to dostajecie subskrypcję za darmo. I to później działa nawet, jak się wróci do wersji niebetowej (co na dziś jest polecane, bo wersja oficjalna jest nowsza, niż beta)
Wspieram Armenta, ale ostatnio mam pewien problem - może będziecie wiedzieli co zrobić, bo Marco niestety olewa mnie na Twitterze. Z resztą słuchając ATP znam jego stosunek do Apple Watcha, a problem mam właśnie z tym ustrojstwem. Mianowicie, od jakiegoś czasu synchronizują mi się tylko wybiórcze podcasty pomimo tego, że mam zaznaczone wszystkie. Ponadto synchronizuje mi się tylko 1 nieprzesłuchany, podczas gdy mam zaznaczone ostatnich 5. Whatta fuck? Odinstalowywałem appkę i instalowałem ponownie - bez rezultatów.
To raczej nie wina samej aplikacji, tylko tak sobie działającego API. Ciężko mi coś powiedzieć, bo nie słucham z zegarka. Tu jest trochę więcej w tym temacie, ale sukcesów nie wróżę, bo Marco narzeka na synchronizację od zawsze. https://marco.org/2018/09/17/overcast5
Nie to już jest stary wątek. U mnie wszystko działało do momentu wymiany AW Series4 (premiera) na nowy AW series4 w końcówce lutego. Od tego czasu dupa zbita.
Wiem, że to może głupio zabrzmi, ale sprawdzałeś czy nie masz przypadkiem zapchanego Apple Watcha? W sensie, czy jest miejsce na kolejne odcinki? Bo może problem jest taki, że stare Ci tam zalegają, więc nie ma miejsca na nowe?
Mogę się schować z moimi 24h, ale na swoje usprawiedliwienie mam naprawdę tylko to, że słuchałem w wielu różnych klientach tych podcastów wszystkich :(…
Wiem, słuchałem dzisiaj rano podczas biegania co Marco mówił nie zmienia to faktu, że smaka narobił opowiadając o swoich planach appki standalone, byle Apple na to pozwoliło w nowych watchOS