Ja nie wierzę, że to KC się wydaje zżarte przez nerwy.
Kielce szalu dostal, ale niezle idzie SF narazie:)
Bawią mnie reklamy TAMU w trakcie SB.
Czyli co, powtórka z Pats vs. Rams?
teraz akcja z td mega bylo:) kc jak dzieci….
reklama dunkings obled:) wogole reklamy sa jakies w pytke zajebiste
Temu wywaliło solidny hajs. To była 3cia reklama.
Run! The! Damn! Ball!
KC to wygra. Kyle znowu za bardzo kombinuje. Jeśli SF jednak to wygra, to Bosa będzie MVP.
tak samo wygladaly ostatnie mecze KC do przerwydramat albo tak se, a pozniej zaczynaja napierac.
i zreszta teraz przchwyt i td da im skrzydla…. wiec raczej wygraja.
ale pilka jest jajowata a bramki sa dwie
no i dogrywka….
Nie wygrywasz SB przeciwko KC strzelając FG.
no i KC:)
mamy nowa dynastie chyba:)
Jebaniutcy.
Czyli w playoffach stawiasz zawsze na Mahomesa, statystycznie wyjdzie na plus
isc biegac czy spac….
dobra ide spac, za duzo zeberek zezarlem:)
Najlepsze jest to, że to nie miał być rok KC. Młoda drużyna w przebudowie.
@sivy mam to samo pytanie. Godzinna drzemka czy nie kłaść się i ogarnąć dzieciaki?
I czwarta reklama Temu na pożegnanie.
Ja sobie na jutro wolne załatwiłem, teraz czas się wyspać
U mnie godzinna drzemka i od 6 jestem na nogach. Dziś idę do barbera i zastanawiam się jaki jest kurs w FanDuel na to, że zdrzemnę się w fotelu i wypije plus 3 kawy.
juz na nogach. i chyba obejrze skrocona wesje meczu:)
obstawiam ze internety juz pisza ze 49 przegrali przez trenera ktory zamiast 4 próbę kazał grac fg w dogrywce.
Nie, ale przegrali przez trenera, który porzucił w drugiej połowie grę dołem i w dogrywce rozpoczął pierwszy.
Według analizy przeprowadzonej przez The Wall Street Journal na podstawie meczów NFL pokazywanych przez cztery czołowe stacje telewizyjne, średni czas transmisji wynosi 174 minuty (blisko 3 godziny). W tym czasie zaledwie 10 minut 43 sekundy stanowi właściwa gra, a jedna akcja trwa średnio 4 sekundy. Stąd, ponieważ zawodnicy mają 40 sekund na wznowienie gry, większość z 60 minut regulaminowego czasu stanowią „stałe fragmenty” w których gra jest przerwana, ale czas jest odmierzany (co odróżnia futbol amerykański od koszykówki, czy hokeja na lodzie). Więcej czasu transmisji niż gra wypełniają zbliżenia zawodników (średnio 75 minut), reklamy (około godziny), analizy meczu, powtórki (średnio 17 minut).
Za Wikipedią. I powiem szczerze - Ja wczoraj nie dałem rady, zasnąłem z nudy w trakcie trzeciej kwarty.
Mając niecałe 11 minut akcji to można sobie rano obejrzeć „skrót” zawierający samo mięso.
etam akcja byla caly czas, reklamy byly bardzo ok:) calosc supcio i dobry mecz:)
sf przegrali na wlasne zyczeńie tak naprawde.
czy mnie pamiec zawodzi ale nie bylo zadnej reklamy samochodow z ditrojt, nie bylo forda, gm, mopara. tylko vw i kia. przeoczylem cos?
Było jeszcze BMW. Ale faktycznie nie było nic z Detroit.
o to bumera musiałem przeoczyć.