Kuźwa a mi się pod koniec drugiej kwarty tak internet zaczął pierdolić że dałem spokój i poszedłem spać. Niech szlag trafi UPC czy Play czy jak się tam aktualnie nazywają ci oszuści.
Chyba jakąś konserwację robili czy coś. Ech…
Dodatkowe &^$^& dla polsatu z ich reklamami lidla i mediacośtam
I &^$^& dla własnego lenistwa że nie chciało mi się DAZN kupować.
No nic, za rok też będzie SB
Wczoraj skończyłem oglądać powtórkę tuż przed północą. Wyniku oczywiście nie znałem, ale w zwycięstwo 49ers wierzyłem w zasadzie tylko raz. Gdy mozolnie szli przez całe boisko w OT i byli w red zone. Myślę, że TD w tym momencie dałby im jakieś 49% szans na wygraną.
Poza tym momentem towarzyszyło mi uczucie, że Mahomes to wygra. No cóż, skubańcy dobrą ekipę zebrali. Pierwsze backtoback od 20 lat.
Dziś wjechały na Apple TV ostatnie dwa odcinki “Dynasty”. Kto jeszcze nie oglądał, to gorąco polecam. Dobrze opowiedziana historia o tym jak upadło imperium. The king is dead, long live the king.
Powoli trzeba zacząć wychodzić z hibernacji, i tym razem planuje śledzić dokładniej cały sezon a nie dopiero playoffy.
Jakie podcasty dalej zostały na waszych listach?
Podpowiem, że jeśli śledzicie też podcasty NBA to najbardziej mi pasuje Mismatch i podcast Zacha Lowe.
Btw bardzo nie mogę się doczekać Hard Knocks o ore seasonie Bears.
Jebać NFL Media/Network, że skasowali Around the NFL. To był kultowy podcast nie tylko w USA.To jak Mismatch ale na początku było czterech a nie dwóch. To tragedia na miarę końca Hello Internet.
Polecam The Athletic Football Show. Dobry jest też Mina Kimes Show, podcast Yahoo (No Blitz?). Oprócz tego popularny jest MMQB (Monday Morning QB :)). Moim zdaniem ten od Athletic fajnie miesza fun z dobrymi rozmowami (chociaż stamtąd też odszedł ważny człowiek - Nate Tice do Yahoo).
Jutro startujemy, @Matelan oglądasz?
Proszę o przewidywania wygranych dywizji i nagród. No i typ na SB.
AFCN: Ravens
AFCE: Dolphins
AFCW: Chiefs
AFCS: Texans
WD: Bengals, Jets, Browns
NFCN: Lions
NFCE: Cowboys
NFCW: Seahawks
NFCS: Falcons
WD: Packers, Niners, Rams
SB: Chiefs over Lions
MVP: CJ Stroud
OPOY: DERRICK HENRY (a co!)
DPOY: Micah Parson
OROY: Caleb Williams
DROY: Nate Wiggins
COY: Mike MacDonald
Comeback player: Aaron Rodgers
Tak! Jestem gotowy do oglądania!
Nie czuję się póki co wyjątkowo na siłach żeby obstawiać kto będzie wygrywał.
Wydaje mi się, że ogólnie warto będzie oglądać NFCN.
Lions i Packers bardzo mocni, Bears z fajnymi rookies i ogólnie potencjałem. Będę napewno śledził te dywizje dokładniej.
Oczywiście sercem z Lions, ale jeśli Bears jakimś cudem wylądują w Wild Cards nie będę płakał.
Obawiam się, że superbowl będzie znów dla Chiefs jeśli nic się nie wydarzy.
Oj, Twój typ na OPOY dobrze się zaprezentował na początku pierwszego meczu. Potwór nie człowiek.
Tylko co z tego. Niby człowiek wiedział, ale się łudził.
Trzeba szukać pozytywów.
Ale też faktem jest, że jak zobaczyłem jak szybko poszło przyłożenie Chiefs to poszedłem spać.
Game of inches, jak zwykle.