oglądacie czy jutro powtórki?
narazie TPvsDET remis po 10
Oglądam Bills vs KC jutro obejrzę
Oglądam. Skrót Bills vs. KC zostawię sobie na jutro.
teraz mecz zajebisty jest:)
Mocno sie łamie czy nie odpuścić jutro biegania rano i nie obejrzeć meczu KC vs Bills
Chciałbym zobaczyć teraz minę znajomego, który lata temu po tym jak Lions w drafcie wybrali Calvina Johnsona zarzekał się, że Detroit zdobędzie z nim SB. Tylko szkoda, że stało się kosztem Bakera.
wlasnie wstalem, mega dobre wekendowe mecze:)
W życiu pewna są trzy rzeczy: śmierć, podatki i porażki Bills w play-offs. Teraz cała nadzieja w Baltimore.
Podziwiam.
Mi coś nie idzie bieganie ostatnio w ogóle. Motywacja spadła i nie potrafię się zmusić do biegania.
Zawsze można i to i to.
obejrzalem mecz:) biegac nie dalem rady zameczony jak pies bylem ale zle sie skonczylo dla Karoliny bo caly dzien na nia warczalem.
jak jestem w rezimie 5/7 to zadowolny szczesliwy i mily dla wszystkich jestem:)
dzisiaj meczyki bardzo fajne ktoś ogląda, czy tylko skróty jutro rano:)
Pierwszy oglądam na żywo. Drugi tylko skrót jutro rano, za stary już jestem na zarywanie nocy. Pobudka o 5:30.
etam playoffs sa tylko raz do roku wiec teraz i za dwa tygodnie można nockę zarwać nawet będąc dziadem (którym nie jestem oczywiście).
Ja nie dość, że jestem dziadem. To jestem dziadem z dwójką dzieci w wieku przedszkolnym. Korci mnie by choć pierwszą połowę obejrzeć. Ale rozsądek podpowiada by iść spać.
Wracając do do tematu. Mahomes chyba chce sobie dziś pobiegać.
https://twitter.com/JamesPalmerTV/status/1751675088003338721
ja juz Karolinie zakomunikowałem ze ona mloda odprowadza jutro:)
i bieganie o 6 rano przelozylem sobie na - jak wstane:)
niezly początek KC
o fuck to co teraz zrobil Lamar to mistrzostwo:)