Cześć, potrzebuję pomoc, poszukuję ładowarki indukcyjnej z obsługą szybkiego ładowania do Pixela 3.
Jeśli chodzi o więcej szczegółów, to chciałbym żeby nie była kosmicznie droga, pokryta gumą zeby telefon nie zajeżdżał, ewentualnie stojąca też spoko. Macie coś godnego polecenia?
Rozglądam się również za uchwytami z ładowarką indukcyjną do samochodu, również z obsługą szybkiego ładowania. Na ten moment rzucił mi się w oczy produkt od Baseusa, ale może macie coś godnego polecenia. Ważne, żeby ladowala na tyle szybko by przynajmniej utrzymać poziom baterii telefonu przy odpalonej nawigacji i Spotify.
Jeśli chcesz ładować szybko Pixela, to musisz kupić Pixel Stand. Jeśli chcesz, żeby w ogóle ładowała Pixela, to prawie cokolwiek co użyjesz - będzie OK.
Jedyny plus tej ładowarki jest taki, że jest solidnie wykonana, z dobrego materiału, szybko ładuje telefon i aż chciałem taką kupić dla iPX. Serio, bardzo dobra ładowara.
ja polecam moją jedną z najbardziej ulubionych firm produkujących akcesoria - Nomad. Mają śliczne stacje ładujące, które pozwalają do ładowania dwóch urządzeń na raz.
Ja do iphone X używam Rock dt-618.
Plusem jest źe w srodku posiada dwie cewki, na srodku i na dole, dzięki czemu można ładować telefon w dowolnej pozycji.
Mam taką tylko sygnowaną logiem Samsunga, ale wygląda identycznie. Co prawda nie wiem, czy jednak ładowania nie ma 5W, ale jest wygodna na noc. Natomiast - takie spostrzeżenie - te ładowarki jednocewkowe są zdradliwe, bo wystarczy, że ciut krzywo położy się telefon i - niestety - ładowanie, nawet jak się zacznie, to potrafi zostać przerwane i rano jest zonk
Racja. Niestety przekonałem się o tym kilkukrotnie. Ale szybkie ładowanie 40W przez kabel podczas prysznica i szykowania śniadania i bateria pełna. Czasami się zastanawiam po co się bawię w indukcję. Ale to jest takie fajne że kładziesz telefon a potem on już jest naładowany.