Ten kadr?
Ja chce, żeby ten nowy, lepszy instagram się przyjął i żebyśmy wszyscy mogli na dobre uciec facebookowi. Jeśli ktoś chce spróbować, to polecam robić to szybko, bo jest waitlista.
$5 miesięcznie za brak reklam, chronologie i smierć Facebooka to bardzo uczciwa cena.
@piotrek69 Masz może jakiś invite code do rozdania? Czy trzeba czekać?
Sam czekam jeszcze 1500 osób przede mną.
Ale zakładam, ze to będzie szybko szło, biorąc pod uwagę, ze to nie jest darmowy serwis.
… Kupić gitarę
Żeby nowa praca którą zaczynam w poniedziałek była interesującą bo już mi się zmieniać znudziło.
Mam 3 zaproszenia go glassa. Kto chce niech wali na priv. Liczy się kolejność zgłoszeń.
iPada mini we wrześniu!
Też chcę, choć tegoroczne wydatki już chyba na niego nie pozwolą
Apple Watch - obiecuję sobie od dawna, że przeżyję tą beznadziejną baterię i sobie kupię, więc może w tym roku się uda
Też chcę ale później. Tylko Św Mikołaj jest w stanie udźwignąć ten temat:)
Ja chcę telefon na androidzie z fizyczną klawiaturą QWERTY.
Nienawidzę pisania na ekranie. Od lat to mam… czasem mi mija ale generalnie to porzygam się jak kolejny raz będę musiał coś napisać na telefonie…
No czyli nie ma nic… fataloza. Przykro mi…
przerabiałem to. Do ostatniej kropli rozsądku siedziałem na BB. Miałem nawet Classic za jakieś nierozsądne pieniądze w swoim czasie jak za telefon bez choćby namiastki podstawowej nawigacji samochodowej.
Ale potem przesiadłem się z powrotem na japko i tak oto po dziś dzień używam najgorszej klawiatury ekarnowej* dostępnej na rynku smartfonów
*dotyczy polskiej wersji językowej