Ja chcę!

Ten kadr?

1 polubienie

Ja chce, żeby ten nowy, lepszy instagram się przyjął i żebyśmy wszyscy mogli na dobre uciec facebookowi. Jeśli ktoś chce spróbować, to polecam robić to szybko, bo jest waitlista.

$5 miesięcznie za brak reklam, chronologie i smierć Facebooka to bardzo uczciwa cena.

3 polubienia

@piotrek69 Masz może jakiś invite code do rozdania? Czy trzeba czekać?

Sam czekam :slightly_frowning_face: jeszcze 1500 osób przede mną.
Ale zakładam, ze to będzie szybko szło, biorąc pod uwagę, ze to nie jest darmowy serwis.

… Kupić gitarę

3 polubienia

Żeby nowa praca którą zaczynam w poniedziałek była interesującą bo już mi się zmieniać znudziło.

11 polubień

Mam 3 zaproszenia go glassa. Kto chce niech wali na priv. Liczy się kolejność zgłoszeń.

1 polubienie

iPada mini we wrześniu!

2 polubienia

Też chcę, choć tegoroczne wydatki już chyba na niego nie pozwolą

Apple Watch - obiecuję sobie od dawna, że przeżyję tą beznadziejną baterię i sobie kupię, więc może w tym roku się uda :stuck_out_tongue:

Też chcę ale później. Tylko Św Mikołaj jest w stanie udźwignąć ten temat:)

Ja chcę telefon na androidzie z fizyczną klawiaturą QWERTY.
Nienawidzę pisania na ekranie. Od lat to mam… czasem mi mija ale generalnie to porzygam się jak kolejny raz będę musiał coś napisać na telefonie…

1 polubienie

No czyli nie ma nic… fataloza. Przykro mi…

przerabiałem to. Do ostatniej kropli rozsądku siedziałem na BB. Miałem nawet Classic za jakieś nierozsądne pieniądze w swoim czasie jak za telefon bez choćby namiastki podstawowej nawigacji samochodowej.
Ale potem przesiadłem się z powrotem na japko i tak oto po dziś dzień używam najgorszej klawiatury ekarnowej* dostępnej na rynku smartfonów :slight_smile:

*dotyczy polskiej wersji językowej

1 polubienie