Coś pewno będzie. Rok temu było parę zdjęć i jedno wideo
Myślę, że w sobotę można odpalić osobny wątek ba relacje i foty, żeby każdy mógł wrzucić coś od siebie jeśli chce
Może nawet stream na żywo
W co będzie grane na switchu?
Kurde, wyjazd na 24h a ja się zastanawiam czy brać Switcha i iPada czy tylko jedno z nich i czy nie dołożyć kindla…
problemy pierwszego świata
Tylko gdzie ja to spakuję?
Ja nie biorę ze soba nic oprócz telefonu (i powerbanka).
Ja mam wrażenie, że u mnie skończy się podobnie, albo wezmę słuchawki do słuchania czegoś albo ewentualnie kindla dołożę, ale wątpię, bo to doba tylko
Może wykorzystam czas w pociągu na przetestowanie empik premium - wykupię na miesiąc i zobaczę co jest w katalogu audiobooków
Ej, ale w Poznaniu mamy prąd
Ale ja będę mieć dłuuuuugi dzień!
Czy na rynku w Poznaniu jest jakaś dobra, oszołomska kawiarnia gdzie można wypić dobrą kawę? Nie sieciówka najlepiej. Wiecie, taka gdzie patrzą na kawę i modlą się, żeby wyszła dobrze wypalona. I takie tam.
Też, jestem ciekaw
jest SZOP kawiarnia. Kiedyś tam był prawdziwy szop, serio.
Niedaleko rynku jest na ulicy Ratajczaka 31 kawiarnia “Stragan”. Nowa miejscówka też niedaleko na św.Marcinie “Miel”
Po prawie 2 latach w końcu czas zrobić UP na tym temacie. Kiedy kolejna kongregacja? Czy będzie trzeba być zaszczepionym?
Obstawiam, że dopiero w przyszłym roku, pewnie standardowo końcówka sierpnia. Albo zmieni się to jeszcze przez kolejne fale.
Zobaczyłem temat i już myślałem, że jakieś oficjalne informacje
Już się podekscytowałem, że znowu w Poznaniu 24.08 i będę mógł się tam stawić.
A to post z 2019.
To ja odpowiem jako redakcja - jeszcze o tym nie myśleliśmy.
Jako nie-redakcja - może przyszły rok? Ale wszystko jest bardzo dynamiczne. Ja się po prostu trochę boję w dalszym ciągu. Spotkania które teraz odbywam są raczej w małym, zaszczepionym gronie. Zobaczymy:)
Same, same! Jedne jakie brałem pod uwagę, to takie na świeżym powietrzu.