Plan d: powiedz że jesteś gejem. W filmach działa
Rozumiem kręcić z kimś i nie wyszło. Wtedy może być awkward, ale tu nic nie było. Odmowa powinna załatwić sprawę bez dramy. Nie rozumiem problemu.
Plan e: “Nawet nie wiesz jak bardzo jesteś w moim typie, ale jestem szczęśliwie żonaty, więc niestety”
(początek możesz zmiękczyć)
Mam nadzieję, że nie zmarnujesz tej okazji i w ramach solidarności ze wszystkimi zfriendzonowanymi chłopakami z całego świata powiesz jej: “zostańmy lepiej przyjaciółmi”
TAK!!! Rozważałem propozycje @Marx’a, ale ta wygrywa
“Nasza przyjaźń jest dla mnie zbyt ważna. Boję się ryzykować ją stracić ”
a teraz wyobraź sobie, ze żona stoi obok jak to mówisz
“szczęśliwie żonaty”
Jeśli to zdanie brzmialoby “jestem szczęśliwie żonaty, więc nie ma na nic szansy nawet zakładając że byłabyś w moim typie” to miałbyś większe szanse na wypowiedzenie go w całości przy żonie.
“bardzo jesteś w moim typie” “Niestety jestem żonaty” to przepustki do szpitala.
Uprzedzam, że to oczywiście żarty i każdy wie najlepiej jak wygląda jego relacja z partnerką
Od początku mówisz, że nie jesteś zainteresowany. Możesz dla wzmocnienia elektu zaznaczyć, że jesteś żonaty. I jeśli to normalna osoba to zrozumie, przejdzie dalej za jakiś czas znajdzie sobie inny obiekt zainteresowań i na pewno nie będzie majstrować przy zabezpieczeniach sprzętów na których najczęściej ćwiczysz.
moze jej tez powiedziec ze dla niego jest za gruba, ale wtedy jednak musialby zmienic silownie
O cholera. Mocny kandydat.
możesz też się w jej oczach “skompromitować” wtedy odrzuci Cie z listy kandydatów sama
Idź na drinka a na drinku opowiadaj jej o malowaniu figurek Warhammera, grach RPG i przebieraniu się za postaci z Anime. Jest spora szansa że zachowasz karnet i zostaniesz we friendzone.
troche ryzykowne, moze trafic tak jak w tym filmie
Mam lepszy pomysł. Powinien opowiadać o aplikacjach do optymalizacji tasków i notatek. Myślę że straci ją w rejonach Omnifocusa.
A w razie czego zawsze zostaje
lub
lepiej - furlasa to napewno zadziała, a i że jeździsz na ich zloty:)
> Linkin Park ogłasza world tour
> Jest naprawdę world, bo Peru, Brazylia, Japonia.. Europa też
> Czechy, Niemcy, nawet PoLsKa..
> ...Opener
🤢
“Problemy pierwszego swiata” ale odkrylam wlasnie ze smart keyboard folio nie współpracuje z nowym ipad air, zostaje tylko ta okropna ciezka klawiature od apple za miliony monet, Magic Keyboard ;__;
Może ktoś z Was może polecić jakiś fajny jakościowo i wagowo zamiennik ;_;
Mam Logitech K380, użyta ze trzy razy. Kupiona z myślą o ipadzie. Możemy się dogadać, będę w PL wkrótce