Gorzkie żale

Kto?

Pewnie Ci

4 polubienia

koleś miał kontrakt podpisany na 48 miesięcy, wiec, skoro chcą kilim to takie są konsekwencje. żyćko.

1 polubienie

Oni = zarząd?

tak zwany “zelazny Roman” specjalista od zwalniania, oczywiscie zatrudniony rzez nowy zarzad na jakies 2-3 miesiace. nawet byl taki film w temacie z Cloneyem:)

2 polubienia

Przez Clooneya w tym filmie zainteresowałem się po raz pierwszy zbieraniem mil :grin:

4 polubienia

Chciałabym wylać tutaj swoje gorzkie żale.

Mianowicie kupiłem fake AirPodsy.
Otóż jakoś na początku tego roku na portalu vinted przypadkiem natrafiłem na nowe AirPods Pro 2, wszystko wyglądało legitnie, numery seryjne, gwarancja applecare, wszystko zafoliowane, cena £90.

No tylko głupi by nie kupił.

Gdy przyszły idealnie się sparowały, elegancko się bezprzewodowo ładowały, pokazały się w FindMy itd, ale miałem wrażenie że jakość audio i ANC nie było zbyt satysfakcjonująca więc postanowiłem uaktualnić soft. Niestety bezskutecznie. Kontakt z Apple supportem-wyślemy ci opakowanie żebyś nam odesłał słuchawki. Tak też zrobiłem.
I tutaj pochwała dla pana jabłko za profesjonalne podejście do tematu.
Za kilka dni wróciły z werdyktem że były nieautoryzowane modyfikacje lub tym podobne, których gwarancja nie obejmuje. No cóż…

AirPodsy wróciły, a ja w tym czasie odrobiłem pracę domową i zrobiłem research. No i ewidentnie kupiłem fejki, bo nawet święcąc latarką w górne wieczko pudełka airpodsow(widać wtedy że jest tam mniej elementów elektronicznych)można zauważyć że ma się do czynienia z podróbką. Ogólnie całościowo na pierwszy rzut oka dla kogoś kto nie miał nigdy AirPodsòw- nie do odróżnienia.
Koniec końców zostałem z fejkowymi słuchawkami które jakoś tam grają aczkolwiek co chwilę się rozłączają. Do dupy one są.
Także ten tego :slight_smile:

Niezły esej mi tu wyszedł :smile:

12 polubień

tak jeszcze dla potomnych zamieszczam całkiem dobry materiał wideo w tej kwestii

4 polubienia

Ósmego czerwca kupiłem tego power banka z jakiegoś koszyka w sklepie za równowartość ok trzydzieści złotych. Myślałem, że za 20,000 mAh to dobry deal bo w sumie otterbox to jakaś tam firma nie krzak.

Już wiem czemu tyle kosztował :grin:

4 polubienia

Nie wytrzymał postrzału w szkole czy co?

6 polubień

Mi to wygląda na karabinek snajperski marki Steyr a nie AR-15.

3 polubienia

O! Ukryta funkcja grzania!

1 polubienie

Niby człowiek wiedział, a jednak się łudzi.

Yhhh. Szkoda.

2 polubienia

Nieźle. Ja mam PPCXM10 i jest spoko, ale teraz to zacząłem się zastanawiać :thinking:

Utylizować? Jak myślicie?

O tym nie wspominali więc możesz spać spokojnie.

Za to mój musi iść do utylizacji :frowning:

Mój niestety również :frowning:

Do dupy, że nie wrzuciliście tego tydzień wcześniej. Mógłbym napisać elaborat “a nie mówiłem, żebyście to chińskie badziewie przestali kupować”, a tu proszę.
Mogę co najwyżej łączyć się w bólu.

Ale to tylko pokazuje, że anker albo nic. Ja mam nauczkę na przyszłość. Mam tylko nadzieję, że powerbankami nie podsłuchują :grin:

4 polubienia