Sprawdziłem na telefonie, mam tylko logowanie
Ja mam rejestrację. Może to jest jakiś test A/B, którego nie ogarniamy.
Adblock?
Albo pi hole
Zainstalowano mi w końcu prawie wszystkie włączniki smart. Właśnie się zorientowałem, że te jednokanałowe, mimo, że są z dokładnie tej samej serii produktowej, posiadają inne podświetlenie niż ten jeden jedyny trójkanałowy. Moje OCD cierpi. Aż się boję instalacji ostatniego (jedynego dwukanałowego).
Wg obrazków są różne kolorki tych podświetleń, może da się je zmienić w apce? W manualnych przełącznikach można zmieniać te podświetlane plastiki. Przykładowo Ospel ma duży wybór kolorków.
W apce nie ma opcji, diody są niebieskie same z siebie. Przeżyję
Ot po prostu trzeba się pożalić.
Odblokowałem dziś achievement w pracy.
„przytrzaśnij babcie drzwiami”…
Nie jeździsz Konstalem 105, gdzie po przytrzaśnięciu trzeba by jechać do szpitala przyszyć uciętą kończynę
To były naprawdę dobre wagoniki. Siedzenia nie urywały dupy (na szczęście) ale jeździły całkiem fajnie i jak na czas kiedy powstały były całkiem nowoczesne. No i dwa wózki skrętne powodowały, że całkiem długie wagony można było zbudować na istniejących torach
Oj w chciał bym bardzo, tramwaje następne na mojej liście. Ale to już po powrocie do Polski, w okolicy w UK chyba nigdzie nie ma
W UK na pewno sa w Manchester. Pewnie jeszcze gdzies ale tam to widzialem na wlasne oczy
Polecam przejechać się do Clermont-Ferrand - jedyny jaki znam tramwaj który ma opony (Michelin oczywiście*) na kołach
- oczywiście, bo Compagnie Générale des Établissements Michelin ma swoją siedzibę w Clermont-Ferrand
Pewnie Pilot Sport 4Sy, bo na nich się jedzie jak po szynach.
Tego nie wiem
Ale jest to bardzo specyficzny tramwaj, z jedną szyną prowadzącą i kołami na oponach pompowanych:
A tak wygląda wózek jezdny, pokazany w muzeum Michelin (też tam się mieszczącym :P)
A już myślałem, że to po prostu trolejbus
O nie nie, mój drogi
Tramwaj jak się patrzy - szyna jest? Jest
I teraz zagwozdka. Jakie uprawnienia potrzebujesz zeby to prowadzic? Autobus? Tramwaj? Cos innego? Bo to tak naprawde podchodzi pod kazde z powyzszych
Tramwaj bez torów - to jest zagwozdka. Kiedy tramwaj staje się autobusem:
A co powiecie na to?