Gorzkie żale

Ostatnio cały dzień jeździłem na trasie P&R. Centum-parking 10 min jazdy 5 minut przerwy i to samo w drugą stronę.
Tą samą trasą wracam do domu.
Dziś przyszedł list.

I skoda chyba nie jest zaliczana do autobusów…

7 polubień

To chyba mój ulubiony temat na forum…
Właśnie zalałem aira z m1 yerbą
Jak wyłączałem to działal… ehh

13 polubień

jedyny temat, w którym serduszkowanie przykrych sytuacji jest w “dobrym guście” ;]

3 polubienia

Teraz pytanie, ile masz ryżu w mieszkaniu?

Czy dostałem już wycenę z iDream?
Tak
Czy mnie piecze pewna cześć ciała na która jest przysłowiowa maść?

Gładzik i klawa do wymiany. A jak klawa to cały top case z bateria bo wiadomo ze to musi być jedna cześć. Nie da się inaczej. Na pewno się nie da. Przecież jak by się dało inaczej to by zrobili inaczej.

Odpaliłem swój firmowy laptop z windowsem i to jest drugi gorzki żal. Tragicznie robi się cokolwiek na tym komputerze. Windows muli wiatraki wiejo system robi co chce a ić pan w…

5 polubień

Ile?

2.5k

3 polubienia

Ałć. Wyrazy współczucia.
Na pocieszenie powiem Ci, że z AC+ kupionym w AOS w Niemczech zapłaciłbyś mniej więcej tyle samo. Wiec jak drugi raz nie zepsujesz, to nic nie straciłeś :wink:

1 polubienie

Najdroższa yerba mate o jakiej słyszałem.

12 polubień

Michał - trzymaj się. Wiem, jakie to trudne. Na szczęście jeszcze nie z autopsji, ale wiem jak jest. Dasz radę.

2 polubienia

No już, już z tym Windowsem. Po prostu nie umiesz w niego :wink:

Ja ostatnio usiadłem pierwszy raz do MacBooka i wiedziałem w co kliknąć.

Nowy Ład…

8 polubień

Atropina będzie ze mnie schodzić przez najbliższe 3h.

Centralna retinopatia surowicza przy dobrych wiatrach - 3 miesiące.

Starość.

1 polubienie

Zamówiłem w MediaExpert zestaw Sonos Beam + One. Kurier przyniósł tylko głośnik, bo spakowanie soundbara jakoś im uciekło na magazynie.
No nic, zdarza się; wystawiłem reklamację i czekam. Minął tydzień bez żadnego update, mimo tego, że eskalowałem mailowo, więc w końcu tam zadzwoniłem. Odebrała miła konsultantka i od ręki zamówiła kuriera po odbiór głośnika (jakbym zwyczajnie czekał, to trwałoby to pewnie miesiąc). Jeśli zastanawiacie się, dlaczego w ten sposób, nie jesteście sami - zadałem takie samo pytanie.
Jak się okazuje, nie mogą po prostu dosłać Beama, bo w systemie mają wpisane, że to jest zestaw i im się numery seryjne nie będą zgadzać.
Wierzę, że w ich systemie to wszystko ma sens i tylko ja się z choinki urwałem, myśląc, że można to zrobić prościej, ale ostatecznie efekt jest taki, że będę czekał 3 tygodnie na sfinalizowanie zakupu, który reklamowany był jako “Kurier z dostawą jutro”.

12 polubień

ZUS i wszystko jasne… Próbuję założyć konto w PUE i aktywować bon turystyczny, ale za każdym razem dostaje z liścia za pomocą następującego błędu: “W komunikacji z serwerem usług wystąpił błąd systemowy”. Spróbuję jutro w godzinach pracy. :wink:

hłe hłe…
przypomniałeś mi o tym, i mi również się przed chwilą nie udało :confused:

Na autostradzie A2 na odcinku Łódź - Warszawa dalej kierowców obowiązuje IQ < 25.

2 polubienia

to teraz się przygotuj, że wyskoczy błąd, który w ogóle nie pozwoli Ci założyć konta bo na te dane konto jest już założone i będziesz musiał ciupać z dowodem w zębach do przemiłej Pani w okienku ZUS aby potwierdzić swoją tożsamość.
Szczęśliwie:

1. jeśli jesteś z samego rana i nie ma kolejki to trwa to 2 min
  2. jeśli człowiek z połową Twoich genów jest “przypisany” w systemie do 2 połówki. Wtedy ona musi jechać ;]

Nienawidzę tego odcinka.

3 polubienia

Teren zabudowany. Godzina 22. Jadę spokojnie 50 km/h. Ktoś bardzo zniecierpliwiony postanawia wyprzedzić mnie na podwójnej ciągłej, skrzyżowaniu i przejściu dla pieszych. Następnie w swoim gigantycznym pośpiechu dwukrotnie zwalnia do 30 km/h po czym wciska gaz do deski i zaczyna zapierdalać nadal będąc w terenie zabudowanym. Kimkolwiek jesteś życzę Ci utraty prawka. Bo ewidentnie prowadzenie samochodu przerasta Cię.

10 polubień