Tadek
19 Grudzień 2022 11:41
1
Heja,
Będę w końcu w PL więc mogę powysyłać rzeczy.
@karol.morawski jeszcze w maju chciałeś ConBee II które dostałem od Luke-a. Rozumiem, że nadal aktualne i mam Ci wysłać?
@_Kuba - z tobą się ugadywałem w kwietniu na ten laptop stand od Baseusa
Wysłałbym Ci nówkę sztukę.
@Wszyscy - mam jeszcze jeden taki laptop stand, tylko rozpakowany. Był przyklejony do kompa raz i zaraz odklejony. Toto jest wielokrotnego użytku, więc jak ktoś chce to mogę wysłać.
Wszystkie trzy (może się coś jeszcze znajdzie, to dorzucę do tematu) wysyłam za 0 zł, jedynie fajnie by było jakbyście sobie opłacili paczkomat Inpost (najlepiej “wysłać” paczkę samemu do siebie i mnie przysłać tylko kod).
Będę w Krakowie 27-29 grudnia więc jakoś w tym czasie możemy się zgadać.
3 polubienia
_Kuba
19 Grudzień 2022 11:43
2
Omg, ale ekstra, ja już o tym zapomniałem i ostatnio chciałem kupić coś podobnego xD. Opłacę paczkę i podeśle kod na priv
1 polubienie
Tadek
19 Grudzień 2022 11:45
3
Tylko nie wiem ile kod jest ważny więc lepiej bliżej 27-go
4 polubienia
Królu złoty zdążyłem zapomnieć.
Również podeśle kod pod koniec roku
2 polubienia
sivy
19 Grudzień 2022 12:45
6
@Tadek - o 27 jestem jeszcze w krk wiec jakby co to można się spotkać na lemoniadę albo cokolwiek:)
1 polubienie
Tadek
19 Grudzień 2022 13:14
7
Ooo! Tylko nie wiem o której dojadę do Krakowa tego 27-go; rano (koło 10:00 pewnie) będziemy startować z okolic Jeleniej Góry.
Przydałby mi się taki standzik
2 polubienia
sivy
19 Grudzień 2022 13:57
9
spox ja jestem w krk od 22 do 27. pisz najwyżej transport jakiś wam ogarnę jak pkapem jedziecie w Yukonie mam 3 miejsca: 2 adult 1 child - ale fotelik zdemontować zawsze mogę wiec będzie jakby co 3 adult:)
1 polubienie
Tadek
19 Grudzień 2022 14:14
10
No to ten rozpakowany jest Twój.
Koło 27-go zrób sobie paczkę sam do siebie inpostem i wyślij mi kod.
2 polubienia
Roger that szefie, dziękuję
4 polubienia
Tadek
19 Grudzień 2022 21:42
12
@pgronkievitz mogę Ci wysłać jedną taką ściereczkę jak sobie opłacisz paczkomat. Byłeś chyba zainteresowany?
Drodzy okularnicy. Jeżeli poszukujecie idealnej ściereczki do okularów to od 3 miesięcy używam tego:
[image]
I po miesiącu dokupiłem kolejne 6 sztuk, żeby mieć w każdej torbie, plecaku, szufladzie przy biurku, schowku przy kanapie itd.
Jest ogromna, mięciutka i czyści okulary po prostu doskonale. Koszt: jakieś ~10zł. W PL pewnie taniej.
Mam ich z 10 szt ciągle zapakowanych
święty Tadek w tym roku się trafił, z chęcią wezmę
2 polubienia
Tadek
26 Grudzień 2022 10:11
15
@karol.morawski , @_Kuba , @Krystian , @pgronkievitz możecie zacząć wysyłać kody inpostu.
Wszystko powinno wejść jako ta najmniejsza paczka.
Preferuję paczkomat Inpostu bo mam najbliżej.
Jak uzyskać kod: ja zwykle w takich sytuacjach zamawiam paczkę sam do siebie (nadawca i odbiorca to ja). Polecam to zrobić w ten sposób
3 polubienia
Tadek
28 Grudzień 2022 14:09
16
@karol.morawski nie dostałem od Ciebie kodu. Jak dasz radę do jutra wieczór to Conbee wyślę jak tylko dostanę kod. Jest już spakowane i przygotowane.
edit: będę trzymał Conbee dla Ciebie do 29.12 do północy. Po tym czasie wyślę kolejnemu chętnemu
1 polubienie
Hej,
Właśnie wysłałem kod. Ostatnie dni spędzałem totalnie bez telefonu
1 polubienie
Tadek
28 Grudzień 2022 18:53
18
Wszystko wysłane, powinniście już widzieć przesyłki w aplikacji.
4 polubienia
_Kuba
30 Grudzień 2022 18:29
19
Dotarło, potwierdzam, podstawka sprawuje się doskonale. Jest tym, czego potrzebowałem. Dzięki @Tadek
1 polubienie
Potwierdzam odebranie, przetestuję w środę i dam znać. Jak mi nie spasuje do laptopa to wyślę dalej też.
1 polubienie