🏎 Formuła 1

Szkoda gadać.

to jak momentami męczące do oglądania było to GP przez SC, czerwone flagi (słowa mojej żony “5 godzinę to już dzisiaj leci i za raz kolejny wyleci z toru”) i ogólnie czas trwania to już od kilku GP nie było ożywionej dyskusji na Forum. Brazylia dostarcza emocjonujące wyścigi.

2 polubienia

tu sie przydalo ogladanie z odtworzenia :slight_smile:

2 polubienia

Ja też nie od 0:00, z lekkim poślizgiem 30 min ale nadal to nie wystarczyło :wink:

Zazwyczaj właśnie odpalam wyścig nieco później żeby sobie w razie sc czy red flag :triangular_flag_on_post: przewinąć.

1 polubienie

+1 :slight_smile:

Też szybko dogoniłem transmisję live.

A gdzie oglądacie? Ja na Viaplay i tu w miarę ok działa przesuwanie czasowe. Można nawet cały wyścig ileś godzin po jego zakończeniu odpalić.

Ale od przyszłego sezonu ma wrócić do ElevenSport, a oni chyba takiej opcji nie mają. Tzn. może obejrzeć “od początku” jak wystartujesz w trakcie trwania wydarzenia, ale opcja taka, by późnym wieczorem odpalić kwalifikacje, które odbyły sie o 13tej to już nie (chyba?) przejdzie.

ja oglądam na F1TV. Tam masz opcję “oglądaj na żywo” albo od początku i się przewija. Jeśli odpalam już po evencie (nie od razu ale po jakimś czasie) to są jeszcze 10 albo 30 min recapy.

Brałem oficjalną appkę oczywiście z myślą, że będę oglądał na 2 ekranach (na jednym będzie wybrany kierowca a na 2 ogólna transmisja). Jednak z uwagi na bardzo duże różnice w poziomie głośności (jak się przełącza kierowca ↔ główny stream) stało się to niewygodne. Oglądanie na 2 ekrany też jest średnio wygodne jak oglądam z 4 latkiem.

1 polubienie

Tego głąba trzeba zobaczyć, żeby to zrozumieć

marzy mi sie ze w VR ogladasz wybrane ekrany, np na wprost glowny wyscig, po prawej wybrany kierowca, po lewej statystyki

1 polubienie

Jemu się chyba w tym wyścigu nie chciało jechać więc nawet nie dojechał na pola startowe :wink:

Nadal lepszy wynik w ten weekend nic Colapinto :joy: (a na pewno mniejsze straty!)

1 polubienie

F1TV ale zastanawiam się nad eleven na przyszły rok (CCC).
Ale…

No nie gadaj, wydaje mi się, że to było jak mieli F1 poprzednio (chyba??).

Pamiętam że tak było w 11. Jak się załapało chociaż na końcówkę wyścigu to można było od początku oglądać. Jak nie, to powtórka była, ale najwcześniej na następny dzień (na ogół 24h później). To było bardzo średnie.

2 polubienia

Hmmm… może tego nie miałem bo miałem eleven przez TVN player?

Ciekawe czy jakbym wziął eleven w WP pilot to będzie działał normalnie, bo tam jest przesunięcie bez problemu.

Dokładnie. Dlatego jak się bardzo ucieszyłem jak przeszło do ViaPlay, którą w promocji C+ złapałem za jakieś 13 PLN/msc.

Jebnij się w łeb. Alex Jacques to miłość.
Po VPN, czy już można w Anglii normalnie?

Przeżyjmy to jeszcze raz

1 polubienie

No weź się zastanów człowieku :smiley:
Sky ma wyłączność na terenie UK, więc jak myślisz? :smiley:

:rofl::rofl::rofl:

Przysięgam, że na to trafiłem na Twitterze i wszedłem tutaj żeby to wkleić.

Cudowny filmik.

1 polubienie

Dlatego pytam czy dalej mają misiu pysiu.

Tak kochanie :heart:
Nadal VPN only - wolny rynek tutaj nie dotarł jeszcze :smiley:

1 polubienie

Bye bye Valtteri, welcome Bortoleto.

Najnowsze ogłoszenie Saubera :slight_smile:

2 polubienia