A to ten z Pittem. Nie wiedziałem, że Hamilton w tym siedzi. I celowo nic o nim nie wiem. Odsledzilem też ich profil na Twitterze, bo mi spamowali gdzie Brad skończył każdy wyścig
Co oni w tym McLarenie wyrabiają??
Takie chwile jak dzisiaj sprawiają, że człowiek się zastanawia czy standardy bezpieczeństwa w tym sporcie nie poszły za daleko.
juz wielokrotnie bylo mowione ze to spray jest winny, cieko jezdzic na slepo. Probowali chlapacze, nie pyklo. Moim zdaniem powinni im zabrac z mocy, bolidy bylyby wolniejsze, spray mniejszy, to moze by mogli jechac.
To nawet nie chodzi tyle o bezpieczenstwo co o techniczne mozliwosci bolidow. To jak byc puscil je w setupie na suche na tor zuzlowy albo na odcinek wrc. No nie pojedzie bo ten docisk od podlogi jest teraz zbyt wazny.
jakby jechaly wolniej to by pojechaly
Xd. Jakby sprinterzy na 100 m chodzili to bym się dłużej wyścigiem ekscytował. Tylko to nie te same zawody
XD
Warto było nie spać dla tego gunwa
Ale to były kwalifikacje warte obejrzenia.
Ciekawy jestem czy poza Albonem jeszcze ktoś nie weźmie udziału.
Wyścig się jeszcze nie zaczął i już
What a GP!
XD
Verstapenn - Król.
Wiadomo, że czasem mu odbija i włącza się “niewyprzedzalność”, ale dzisiaj pokazuje ogromną klasę!
Szczęście się wyrównało. Pech w quali, szczęście w wyścigu. Plus popis jak osiem (?) lat temu w tym samym miejscu w takich samych warunkach.
A Lando co dziś z niego Latifi to nie mam pytań.
20 lapow do końca. Wyrwę sobie włosy z głowy za raz.
To jest tor Maxa. Szczególnie na mokrym. Pokazuje dlaczego to jemu się należy MS. Norris po prostu tego nie ma. Trochę lepszy Vettel to za mało na Verstappena…
ilosc bledow Maxa: 0
ilosc bledow Norrisa: …
Co za wyscig. Nie wiem ile bylo czerwonych flag w trakcie tego weekendu ale to chyba jakis rekord. Ale to jak Alpine przyfarcilo to tylko raz na 100 lat.
Perez chyba juz sam powinien podziekowac za jazde, ale miano ogóra weekendu jednak wędruje do Strolla, ktory sie rozwalil na rozgrzewce
I postanowił wrócić do wyścigu przez pułapkę żwirową
Ogory to Williams. W trakcie jednego dnia 2x2 rozwalone bolidy.
Czekam na oświadczenie ile to w pieniądzach jest straty.