Ciekawy wyscig, ciekawy weekend, Sergio pokazal, ze potrafi byc szybszy od Maxa jesli akurat auto nie jest idealnie pod Maxa skrojone…
… ale jednoczesnie - co oni z Carlosem odjebali??
Ciekawy wyscig, ciekawy weekend, Sergio pokazal, ze potrafi byc szybszy od Maxa jesli akurat auto nie jest idealnie pod Maxa skrojone…
… ale jednoczesnie - co oni z Carlosem odjebali??
I jakim cudem Leclerc tak zaspał przy Piastrim, który potem przez 20 kółek pokazał mu jak się bronić w Baku
Ferrari…
To byl bardziej drift niz kwalifikacje
Powinni z tego zrobic program: “Jak oni sie ślizgają”
a wyscig chyba najnudniejszy w sezonie
cały spędziłem w kuchni i tylko prosiłem syna, żeby dawał mi znać jak się coś zmieni. Po 20 min oglądania stwierdził, że idzie się pobawić.
Lando też taaaaaki szczęśliwy na mecie (może to ze zmęczenia ale raczej nie - fakt, że Oscar nie dojechał przed Maxem był tu decydujący)
Taki szczęśliwy bo kilka razy był na milimetry z bandą a kilka razy chyba nawet na fizyczną przycierkę pojechał. Dużo szczęścia miał. No ale 20s przewagi nad VER zrobił, ścigał się w sumie z samym sobą a i tak chciał pocisnąć jeszcze mocniej.
Nie było tak źle, z tyłu dużo się działo.
Po wyścigu za to trochę się dzieje - afery z tyłem, z przodem bolidów, FIA zmienia zdanie, obrażone dzieciaki, prace społeczne.
to o przeklenstwach to ignoruje, a z ciekawostek to chyba koniec Riccardo, i Lawson wkroczy. Widac ze ten rok to znaczne odmlodzenie, wiec beda nowi aktorzy dramatow
Tak, pożegnanie RIC. Na koniec sobie best lap wykręcił.
No qrde. Szacun.