Fitness trackery i smart zegarki!

" Samsung claims the Galaxy Watch 6 lasts up to 40 hours on one charge . We confirmed this in our review, where it lasted up to 48."

No i nie przypomina Ci ten zegarek Apple Watcha Ultra?

2 polubienia

Opaska mi przypomina i tyle. Sam zegarek nie. Bateria 40 godzin to jakieś 2.5 raza więcej, niż ja potrzebuje. Apple watcha ładowałem tylko podczas porannego i wieczornego prysznica i nigdy mi nie padł.

1 polubienie

Widać że kolega w teamie #jebacBiede

Niektórzy tylko raz dziennie prysznic biorą #ekologia :upside_down_face::upside_down_face::upside_down_face:

1 polubienie

Ekologia powinna kończyć się tam, gdzie zaczyna się brak higieny :wink:

#TeamTrzyPryszniceDziennieBoPrzecieżNaSiłowniTeż

2 polubienia

Ekologia czy bieda?

Ekologia, bieda, higiena czy dermatologia i dbanie o skórę?

1 polubienie

To przecież powiązane. Biedni (biedniejsi ?) muszą być ekologiczni. A bogatsi pomykają private jetami :slight_smile:
Długi temat, ale offtop zaczyna się robić, więc CIACH!

Nie wiem czy tu czy w pozytywnych, ale kto by się spodziewał, że deficit sprawia, że się chudnie…

6 polubień

Szok. Niedowierzanie. Rewolucja.

1 polubienie

Mogę Ci nawet zdradzić sekret strzeżony najpilniej przez brodatych magów przed wejściem do bunkra wiedzy na granicy dwóch Dakot:

3500kcal deficytu = 0.5kg spalonego tłuszczu.

Tylko nikomu nie mów, bo świat stanie w ogniu.

2 polubienia

W Lose It mam ustawione, żeby tracić mniej-więcej 3/4 kilograma na tydzień. Mam większe deficyty, ale nie chodzę głodny (a jakbym był to bym sobie zjadł coś). Fajnie, do tego treningi i jem tak, żeby mieć więcej kalorii z białka niż miałem wcześniej no i spoko. Popiarduję wesoło w stronę lepszego samopoczucia.

Ale kupujemy lepsze rzeczy, świadomiej podchodzimy do tego co jemy, jaki ma skład i jakie ma makrosy. Wszystko skanujemy jeszcze aplikacjami, ale już jakieś widzimy reguły - co jest dobre dla człowiek, co niedobre. Śmiesznie, fajnie, kto by się spodziewał.

2 polubienia

Tak długo jak nie schodzisz ponizej 1500kcal netto jest ok. ważne jest, żeby robić to, co na Ciebie działa, a nie to, co mądrale w internecie (i na forum) gadają :wink:

3 polubienia

Chciałbym ogłosić, ze moja cierpliwość do garmina się skończyła.
To nie jest zegarek dla fitnessowych świrow, tylko dla biegowych świrów. A i to z zastrzeżeniem, bo to co to gówno wyczynia na bieżni woła o pomstę do nieba.

Jebać Garmina.

Wszystko wskazuje na to, że będę zmuszony, z OLBRZYMIM poczuciem gwałtu na moich doznaniach estetycznych przeprosić się z Apple Watchem.
Aktualnie szukam rozwiązania jak można go jako tako zamaskować jednocześnie unikając stylówy a la Jeremy Clarkson

Jeśli się zdecyduje to na pewno będzie to najmniejsza dziesiątka i chyba wbrew sobie wezmę black on black, żeby jak najmniej rzucało mi się to w oczy.

Zobaczymy. Na chwilę obecną jestem tak wściekły na to, co garmin wyprawia, że nawet nie chce mi się rozpisywać.

A nowy Strong w wersji 6 jest tak dobry, że aż nie mogę się doczekać używania go z Apple watchem. Bo aktualnie to jest trackowanie jednocześnie na garminie i w strongu (który przez garmina ma zakaz zapisywania w Apple Health), a tak żyć nie można.

4 polubienia

Dawaj, co takiego Ci wyprawił Garmin

Ja coraz więcej słyszę złego o Garminie. Akurat bardziej od użytkowników komputerów rowerowych, a nie zegarków, ale myślę, że to tylko potwierdza, że Garmin na różnych polach niedomaga (i to coraz bardziej).

https://www.amazon.com/dp/B07VTR1412

https://www.amazon.com/dp/B0CKXHGV1G

Myślę że ankle-band może być ciekawy. Możesz się poczuć jak przestępca na bransolecie :smiley:

2 polubienia

Musi być na nadgarstku. Wygodniej na zegarku trackowac trening niż co chwila wyciągać telefon z kieszeni.

Odpalę się po południu. Stay tuned.

Miałem Ci też podpowiedzieć rozwiązanie ostateczne.

1 polubienie

Kisne :smiley:

2 polubienia