Dokkan Battle to najlepsza gra na komórki, jest to faktem. Może mamy w naszej społeczności jakichś graczy poza mną?
Bot, o którym mówiłem ostatnio w podcaście, został właśnie opublikowany na githubie, bo prowadzący stwierdził, że się nie będzie już nim więcej zajmować. Napisany jest w Pythonie. Najnowsza wersja nie została jeszcze zacomitowana, ale będzie i wtedy każdy będzie mógł dodać własne funkcje lub naprawić coś na własną rękę.
Chyba trzeba przypomnieć sobie Pythona.
Zgłaszam się, już trochę czasu zmarnowałem na tę grę xD
Lepiej pokaż boxa :)!
Po wielu kamieniach. W końcu się udało i mam! Medale zebrałem już wcześniej, jak się tylko pojawił event. Teraz, po… 400-500 kamieniach? Udało się go wydropić. Tylko jedna kopia, ale moja! SA10, pozwoliłem sobie już na tę przyjemność i po prostu go przygotowałem do teamu. Chociaż jeszcze nie wiem jakiego
Tak nawiasem mam tych kont bardzo dużo. Dla zainteresowanych - tutaj link do mojego excela z kontami.
Powiem Ci, że nawet mnie zainteresowałeś mnie tą grą, spróbuję jej, ale na własnym koncie. Wolę mieć kontrolę nad początkami mego konta
Jasne, zachęcam do gry, jest całkiem spoko - szczególnie, że teraz jest dobry banner, na którym można ciekawe postaci wylosować. Tak jak ten Goku Black z mojego posta wyżej
BTW. Po tym poście zrobiłem jeszcze jednego singla i znów wypadł INT Goku Black
Ooo kurde, ale tych LR Vegito i LR Gogeta to zazdroszczę, wielokrotnie summonowałem i nic z tego nie wyszło. PHY Trunksa też zawsze chciałem, ale nawet nie mam teamu na niego ¯_(ツ)_/¯. No i widzę, że kolega dobrze sobie w WT radzi, bo Picollo już LR - mnie się jeszcze nie udało, po 600 dniach lol.
Bardzo ładny boksik, podobny trochę do mojego, ale masz te postacie, których mi się nigdy nie udało trafić (TEQ Vegito Blue [], AGL Goku [
]).
Jak szczęście na nowym bannerze?
Z nowych summonów obecnie bieda, po zrobieniu jednego multi wypadł tylko Goku SSJ4 Full Power i nic więcej, nie mam DSów, a ryzykowanie z botem trochę mi się nie uśmiecha Piccolo już LR, ale niestety nie full potential :/, LR Vegito INT i Gogeta PHY wypadli mi jednocześnie z jednego multi summona, także fart razy miliard.
Ten bot, co to jest teraz open source to widać w nim, że bana raczej być nie powinno, ale YOUR CALL jak to mówią specjaliści od lingwistyki. Zazdroszczę takiego summona.
Ja mam takiego excela z kontami, które mam. Możesz zobaczyć najnowsze konta (nowejp) i najlepsze konto, które mi wypadło właśnie dziś
Kwestia jest taka, że fajnie jednak nie mieć bana niż go mieć, sam wiesz jak to jest (albo i nie) jak Ci wlepiają bana za w sumie słuszny powód, ale jednak trochę napracowanko było żeby zdobyć większość xD
W ogóle jak to odpalić? Jestem programistycznym debilem więc poproszę krok po kroku xD
Pobierasz to I uruchamiasz odpowiednią dla siebie wersję. Potem wszystko jest mocno wytłumaczone i bez problemu dasz radę.
Dzięki, już się idluje nowe konto na wirtualną maszynkę
To robisz nowe i od początku. Mi jakoś za 11-12 kontem zrobiło się 10 LR po sunmonach. I summonuj tylko na LR Caulifie. Tam największą szansa na dodatkowe LR. I oczywiście ten banner z LR guaranteed za 200 kamyków.
No taki mam zamiar, na szczęście w żaden sposób nie psuję tym gry innym osobom, więc można robić sobie tych kont i się nie martwić (chociaż nadal na swoim prywatnym koncie tego nie odpalę XD)
W ogóle wspominałeś w podcaście o wersji z omegafarmem, zrobiłeś to działające?