Tytuł mówi wszystko - potrzebujemy czarnego, oledowego theme forum.
Jest. Wystarczy wejść w ustawienia swoje własne i masz możliwość zmiany motywu.
Nie ma. Jedyne co jest czarne w tym Dark theme, to pasek pod logo :(.
Update: Jednak nie - nawet on jest ciemno szary, a nie czarny.
Tak, są 3, ale żaden z nich nie jest czarny.
O. To zaraz wyłączę. Nic tam nie ma. To testowa rzecz
Jak to? Na zdjęciu wyżej widać, że Dark mode jest czarny
Uwaga - poniżej kolorystyczne korepetycje
Czarny theme:
Szary theme, który przed publikacją tego postu, obok czarnego nawet nie stał:
Ah, pragniesz oledowej czerni. Ok. Zobaczę co da się zrobić. (tj. zmienię to lada moment)
Proszę bardzo, czerń jest już czarna. Natomiast same kolory też będą dopracowane, wrzuciłem to do listy zadań, żeby troche te kolorki podpicować i może bardziej pod nas przemodelować.
Ależ teraz jest pięknie <3
No w końcu czarny jak smoła. Tak jak mówisz, jeszcze kolorki dopracować i będzie ideolo. Dzięki bardzo.
Ej nie można trzeciego dodać? Mi się ten szary podobał.
Teraz każdy będzie zadowolony. Różnica między Dark a Grey jest taka, że Dark ma 100% czarne tło. Kolory też będą potem dopasowane. Na ten moment mogę zrobić tyle
Moja propozycja: białe logo na czarnym motywie
Tak, będziemy takie cuda robić (Antek myśli nad tym)
Teraz to jest dopiero pięknie.
Jestem jak najbardziej za zmianą koloru logo, wystarczy inny odcień niebieskiego. Myślałem, że przywyknę do tego co jest i w końcu przestanie mi się kojarzyć z traumą Windowsa 95, ale skoro przez tyle miesięcy się nie udało, to już zawsze tak będzie.
A jeśli koniecznie musi być windowsowy niebieski, to niech jest ten z Millenium - był duuuużo ładniejszy.
Twoje oko jest zbyt szczegółowe. Nigdy wcześniej nie przeszkadzał mi czarny szary czy niebieskie logo, bo się nad tym nie zastanawiałem. Zwróciłeś nam na to uwagę i zaczęło mnie drażnić, a poprawione tlo faktycznie jest lepsze. Dobrze, że rozpoznaje tylko podstawowe kolory bo chyba bym się męczył.