Cyberpunk 2077

Etam, do wszystkiego się można dopieprzyć. Ale to, że strzelali do NPCów, część uciekła, a jedna NPCka zaczęła strzelać do bohatera było spoko. Jeszcze bardziej spoko było to, że kolejnych dwóch NPCów spuściło potem łomot tej strzelającej.

3 polubienia

2 polubienia

Zmarnowałem godzinę na oglądanie tego, liczyłem że naprawdę dodadzą coś mega, a się rozczarowałem.

1 polubienie

wkrótce, czy jest konkretna data?

Aktualizacja do 1.5? Już jest.

Kurcze jak ja mam nadzieje, że Stadia nie padnie. Zero ściągania, tylko klik i play. Jak zawsze miło zrobić rundkę po mieście. :smiley:

Free trial? To znaczy, że trzeba będzie za nią zapłacić?

Tak, chyba 5h jest za free żeby sprawdzić jak wygląda i działa.

A to nie tak, że osoby które kupiły wersję na PS4 mają update za darmo?

Mają oczywiście. Ale jeśli ktoś nie kupił w ogóle ale ma PS5, XSX, XSS to może sprawdzić grę za free przez te 5h.

3 polubienia

40 minut gry na PS5, misja z Sandrą Dorsett i pierwszy crash :heart: 14 miesięcy po premierze. Not najs.

4 polubienia

Kurczę… na starych zapisach gry wyzerowało mi wszystkie atuty (punkty atutów zostały i mogę je ponownie przypisać). Do tego uciekło mi jakieś 15 FPSów i zniknęły dialogi w języku polskim.
Tak jak już gdzieś pisałem - trzeba poczekać na kolejna 2 hotfixy i będzie lepiej. Chociaż przewiduję, że FPSy nie wrócą. Niepokoi mnie to, że po premierze miałem 60-70fps a teraz (na tym samym kompie) mam 32-37 i od czasu do czasu drop do 15. Nie jest dobrze…

ja zmieniłem kartę z 3070 na 3080ti żeby klatki były, ale odpalę dopiero w weekend i zobaczę, jak jest, mam nadzieje, że na ultra z RT w UHD i uda sie na tym sprzęcie utrzymać stałe 60 fps

A na stadii śmiga ¯_(ツ)_/¯

1 polubienie

Jeśli nie zrobili jakichś cudów optymalizacyjnych (a z tego co wiem, wydajność spadła), to zapomnij o takim wyniku na obecnej generacji GPU.

1 polubienie

It’s not a bug, it’s a feature

zresetowali wszystkim, ponieważ wprowadzili zmiany do niektórych atutów na tyle istotne, że opłaca się rozdać je na nowo, a niektóre atuty wręcz zostały zastąpione nowymi

3 polubienia

ale jak to, na chyba najmocniejszej karcie teraz na rynku nie da się utrzymać 60fps? smuteczek:(

To nie jest smuteczek.
To jest śmiech na sali.

aktualka pobrana, po robocie sprawdzę z czym to się je.
Trochę chwalenie się, że można kręcić bączki było żałosne.
Jestem ciekawy, czy jak wyjadę za miasto i popatrzę na autostradę przez lunetę to dalej będą te beznadziejne tekstury samochodów

To że śledzenie promieni pojawi się w grach i będzie możliwe w kilkudziesięciu fps, a nie w kilku, jeszcze 4 lata temu wydawało się nieosiągalne przez najbliższych kilka dekad, a teraz drama, że nie jest w 60 fps, w 4k ultra ¯_(ツ)_/¯

3 polubienia

Ależ ja się cieszę, że są nowe technologie. Ale smuteczkiem jest to, że się je wprowadza, wiedząc, że to nie ma szans działać.

1 polubienie