Etam, do wszystkiego się można dopieprzyć. Ale to, że strzelali do NPCów, część uciekła, a jedna NPCka zaczęła strzelać do bohatera było spoko. Jeszcze bardziej spoko było to, że kolejnych dwóch NPCów spuściło potem łomot tej strzelającej.
Zmarnowałem godzinę na oglądanie tego, liczyłem że naprawdę dodadzą coś mega, a się rozczarowałem.
wkrótce, czy jest konkretna data?
Aktualizacja do 1.5? Już jest.
Kurcze jak ja mam nadzieje, że Stadia nie padnie. Zero ściągania, tylko klik i play. Jak zawsze miło zrobić rundkę po mieście.
Free trial? To znaczy, że trzeba będzie za nią zapłacić?
Tak, chyba 5h jest za free żeby sprawdzić jak wygląda i działa.
A to nie tak, że osoby które kupiły wersję na PS4 mają update za darmo?
Mają oczywiście. Ale jeśli ktoś nie kupił w ogóle ale ma PS5, XSX, XSS to może sprawdzić grę za free przez te 5h.
40 minut gry na PS5, misja z Sandrą Dorsett i pierwszy crash 14 miesięcy po premierze. Not najs.
Kurczę… na starych zapisach gry wyzerowało mi wszystkie atuty (punkty atutów zostały i mogę je ponownie przypisać). Do tego uciekło mi jakieś 15 FPSów i zniknęły dialogi w języku polskim.
Tak jak już gdzieś pisałem - trzeba poczekać na kolejna 2 hotfixy i będzie lepiej. Chociaż przewiduję, że FPSy nie wrócą. Niepokoi mnie to, że po premierze miałem 60-70fps a teraz (na tym samym kompie) mam 32-37 i od czasu do czasu drop do 15. Nie jest dobrze…
ja zmieniłem kartę z 3070 na 3080ti żeby klatki były, ale odpalę dopiero w weekend i zobaczę, jak jest, mam nadzieje, że na ultra z RT w UHD i uda sie na tym sprzęcie utrzymać stałe 60 fps
A na stadii śmiga ¯_(ツ)_/¯
Jeśli nie zrobili jakichś cudów optymalizacyjnych (a z tego co wiem, wydajność spadła), to zapomnij o takim wyniku na obecnej generacji GPU.
It’s not a bug, it’s a feature
zresetowali wszystkim, ponieważ wprowadzili zmiany do niektórych atutów na tyle istotne, że opłaca się rozdać je na nowo, a niektóre atuty wręcz zostały zastąpione nowymi
ale jak to, na chyba najmocniejszej karcie teraz na rynku nie da się utrzymać 60fps? smuteczek:(
To nie jest smuteczek.
To jest śmiech na sali.
aktualka pobrana, po robocie sprawdzę z czym to się je.
Trochę chwalenie się, że można kręcić bączki było żałosne.
Jestem ciekawy, czy jak wyjadę za miasto i popatrzę na autostradę przez lunetę to dalej będą te beznadziejne tekstury samochodów
To że śledzenie promieni pojawi się w grach i będzie możliwe w kilkudziesięciu fps, a nie w kilku, jeszcze 4 lata temu wydawało się nieosiągalne przez najbliższych kilka dekad, a teraz drama, że nie jest w 60 fps, w 4k ultra ¯_(ツ)_/¯
Ależ ja się cieszę, że są nowe technologie. Ale smuteczkiem jest to, że się je wprowadza, wiedząc, że to nie ma szans działać.