Ostatnio był w promocji, polecam
też mogę polecić. Jakościowo spoko.
Dla mnie nawet okazał się w sumie za duży. Zabieram tylko na dłuższe wyjazdy. Na codzień w plecaku zdecydował bym się na coś mniejszego jednak. No ale zależy od potrzeb
1080P Video Doorbell Camera | Smart & Wireless Doorbells | ANNKE Store – ANNKE PL - 140zł
- 1080p
- sd karta do włożenia do nagrań
- 3 dni nagrań za FREE w chmurze
- w miarę spoko jakości wg tej recenzji https://www.youtube.com/watch?v=IuSUUM-jUMo
znajdę lepszy video dzwonek w cenie <150zł? macie coś do polecenia?
blink doorbell ?
Potrzebuję przejściówki usbc na kabel internetowy. Jeżeli jest coś co działa na maca i Windowsa to super. Jeżeli nie, to priorytetem jest Windows. Najlepiej coś kompaktowego bo potrzebuję to nosić. Co polecacie?
Jeżeli ma mieć 2.5G to mogę polecić ten adapter Adapter Ethernet UGREEN CM648, USB-C do RJ45, 2.5G (czarny) | UGREEN | Oficjalny sklep z akcesoriami GSM (nie jest aktualnie dostępny u nich, ale na allegro itp. spokojnie da się dostać)
Na jakie marki kabli hdmi warto zwracać uwagę?
Potrzebuję kupić hdmi 2.1 tak minimum z 2.5 metra. Wolałbym od razu coś dobrej jakości nie pierwszego lepszego chińczyka.
Baseusa, Ugreen bym szukał
Amazon Basics.
Nawet nie pomyślałem, żeby szukać po tych samych producentach co kable do ładowania.
Byłem przekonany że wcześniej usłyszę o jakichś ze złotymi pinami i uchywami minimalizujacymi input lag.
Ale skoro Basicsy są good enough to może faktycznie…
Amazon Basicsy są niczym Parkside w Lidlu. Solid casual.
Potwierdzam, że ten działa automatycznie na obu platformach.
Potwierdzam i ja, mam teraz na USV C i używałem też poprzedniej generacji na USB A, żadnych problemów i pełen gigabit osiąga
Pięknie, że jesteśmy w temacie. Szukam karty usb - ethernet ORAZ hub USB na przynajmniej jeden port. Mam monitor z wbudowaną stacją dokującą, ale nie ma ona portu ethernet. Chciałem wpiąć taką kartę sieciową do USB monitora. Z tym że w monitorze są tylko dwa porty USB, jeden zajęty klawiaturą, drugi myszą.
Czyli tak, potrzebuję czegoś co zrobi mi z jednego USB, drugie USB I ethernet. No i musi to być tak slim jak tylko możliwe, bo ma się ukryć za monitorem.
Nie napisałem, że chodzi mi o USB-A 2.0, to mam jako hub w monitorze
czy są tu użytkownicy DJI Osmo Action 5 Pro? potrzebuję informację czy kamerka może działać podłączona na kablu i nagrywać, wiem że Go Pro tak działa ale pytanie czy DJI też ma taką opcję
Pękła mi gumka
Jakiś zamiennik do airpodsów pro 2 czy kupić oryginał?
zamienik na amazonie, bo możesz kupić jeden rozmiar a ejpla kupisz 3 różne, a korzystasz tylko z jednego rozmiaru przecież:)